Παρασκευή 31 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οσο τους αφήνουμε...

Τελικά, με τα "αντικειμενικά" κριτήρια, κοροϊδεύουν τους πάντες. Για την ακρίβεια, προσπαθούν με κάθε τρόπο, να "δουλέψουν" τη συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών, των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, που πληρώνουν φουσκωμένους φόρους, ελέω των φορομπηχτικών "αντικειμενικών" κριτηρίων. Και κοντά τους, όλο το λαό, αφού δήθεν αγωνίζονται κατά της φορολογικής ασυδοσίας. Ετσι, το τελευταίο διάστημα, καθώς αυξάνεται η δυσφορία από όλους εκείνους που πληρώνουν τα σπασμένα του αντιλαϊκού φορολογικού συστήματος, διαβάσαμε συνέντευξη του υφυπουργού Οικονομικών, που παραδεχόταν, ότι το 1997 οι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι θα πληρώσουν αυξημένους φόρους μέχρι και 100% και υποσχέθηκε "διορθωτικές αλλαγές".

Οι ελπίδες, όμως, που δημιουργήθηκαν, με τις δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών, ότι ...κάτι θα γίνει, άρχισαν να σβήνουν από την επομένη καθώς ακολούθησε η δήλωση του υπουργού Οικονομικών ότι "δε θα υπάρξει καμιά αλλαγή".

Για να μην παρεξηγούμαστε! Ούτε ο υπουργός, ούτε ο υφυπουργός Οικονομικών"κόπτονται" για τις συνέπειες της συγκεκριμένης αντιλαϊκής πολιτικής, που ασκείται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στις πλάτες των μικρομεσαίων επιχειρηματιών της χώρας. Και ο πρώτος και ο δεύτερος - όπως και οι ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων, που έβαλαν την υπογραφή τους κάτω από την αντιλαϊκή Συνθήκη του Μάαστριχτ - θα εφαρμόζουν, όσο αφήνονται, την ίδια και χειρότερη φορομπηχτική πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ