Παρασκευή 7 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Ο Γιάννης Κατσαρός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, επικεφαλής κλιμακίου της ΝΕ Πέλλας, θα περιοδεύσει σήμερα σε χωριά της Πέλλας που έχουν πληγεί από τις τελευταίες θεομηνίες. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα ενημερωθεί επιτόπου για την έκταση των ζημιών κατά καλλιέργεια και κατά χωριό, καθώς και για την απώλεια εισοδήματος για τους αγρότες της Πέλλας που επέφερε η καταστροφή από τους παγετούς της άνοιξης καθώς και τη χαλαζόπτωση. Συγκεκριμένα, θα επισκεφθεί χωριά της περιοχής ΣΚΥΔΡΑΣ (Λιποχώρι, Καλύβια, Δάφνη), όπου έγιναν μεγάλες ζημιές στις ροδακινοκαλλιέργειες, και χωριά της περιοχής ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Μελίσσι, Πέλλα, Αθυρα), όπου έγιναν ζημιές σε ροδακινιές, βαμβάκια και άλλες καλλιέργειες.
  • Η ΚΟ Λαυρίου πραγματοποιεί σύσκεψη με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις", αύριο Σάββατο, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Λαυρίου. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Η ΚΟΒ Αίγινας και η ΠΕΑΕΑ Πειραιά συνδιοργανώνουν εκδρομή - προσκύνημα στον τόπο εκτέλεσης αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης την Κυριακή 9-6-96.Οι εκδρομείς θα αναχωρήσουν στις 8 π.μ. με το πλοίο "ΕΥΤΥΧΙΑ".
  • Η Κομματική Επιτροπή των Αρκάδων Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "15ο Συνέδριο και τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις" την Τετάρτη 12-6-96, στις 7 μ.μ., στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ