Τρίτη 2 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συναγερμός για τη μεγάλη συγκέντρωση

Την Πέμπτη, στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Αριστοτέλους, με ομιλητή τον επίτιμο Πρόεδρο του ΚΚΕ, Χαρίλαο Φλωράκη

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Κομματικές Οργανώσεις Θεσσαλονίκης, δύο μέρες πριν τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση της Πέμπτης, 8.30 μμ στην Πλατεία Αριστοτέλους, με τον επίτιμο πρόεδρο του ΚΚΕ, Χαρίλαο Φλωράκη. Η ΚΟΘ του ΚΚΕ καλεί το λαό της πόλης και όλου του νομού, να πάρει μαζικά μέρος στη συγκέντρωση, να ενημερωθεί για τις αποφάσεις του 15ου Συνεδρίου και να ακούσει τις προτάσεις του ΚΚΕ για την έξοδο από την κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που έφταναν μέχρι και χτες από την επαφή των κομματικών μελών με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους νέους και τις νέες. Η αγανάκτηση και η ανησυχία για τα προβλήματα του λαού και του τόπου, εκφράζεται καθημερινά όλο και πιο έντονα, σε κάθε έκφραση της ζωής. Μπροστά σ' αυτή την κατάσταση η ΚΟΘ αισιοδοξεί ότι στη συγκέντρωση της Πέμπτης δε θα πάρουν μέρος μόνο τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος, αλλά και κόσμος που αγωνιά και ενδιαφέρεται για τα προβλήματα, προβληματίζεται για την πορεία που ακολουθεί η χώρα και πού οδηγείται. Ανθρωποι που δεν είναι ψηφοφόροι του ΚΚΕ όμως θέλουν να μάθουν τι προτείνει το ΚΚΕ για τη διέξοδο και την προοπτική.

Την αισιοδοξία της Οργάνωσης για την επιτυχία της συγκέντρωσης μεταφέρει στο "Ρ" το μέλος του Αχτιδικού Βορειοδυτικών Συνοικιών, Ν. Φραγκίδης, σημειώνοντας: "Ο κόσμος εκφράζει την επιθυμία να μάθει τις θέσεις του Κόμματος και δηλώνει πως θα πάρει μέρος στη συγκέντρωση. Ιδιαίτερα στη δική μας περιοχή μένει εργατόκοσμος. Μένουν άνθρωποι που καθημερινά βλέπουν να οδηγούνται σε αδιέξοδο, αφού η ανεργία μεγαλώνει και η ποιότητα ζωής υποβαθμίζεται. Εμείς θα συνεχίζουμε να καλούμε το λαό της περιοχής να πάρει μέρος στη συγκέντρωση του κόμματός μας. Θα συνεχίσουμε τη δουλιά μέχρι την τελευταία στιγμή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ