Τρίτη 27 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Συντηρεί τον δικομματικό καυγά

Με την κοινή συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει την προσπάθεια να εμφανιστεί έτοιμο ενόψει των επικείμενων εκλογών. Η συνεδρίαση θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και δεν αναμένεται να ασχοληθεί με ουσιαστικά θέματα της προεκλογικής τακτικής του κόμματος.

Χτες ο εκπρόσωπος του κόμματος Π. Παυλόπουλος με δηλώσεις του έδωσε συνέχεια στον ανούσιο δικομματικό καυγά για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η τηλεοπτική αναμέτρηση Εβερτ - Σημίτη, επαναλαμβάνοντας ότι η ΝΔ προτείνει τρεις τηλεοπτικές "μονομαχίες" των δύο, ενώ επιφυλάχτηκε να απαντήσει για την πρόταση Σημίτη για μία κοινή εμφάνιση. Στο μεταξύ ούτε χτες υπήρξε κάποια εξέλιξη σχετικά με το θέμα της υποψηφιότητας της Ντ. Μπακογιάννη. Παρόλο που θεωρείται σχεδόν δεδομένη η κάθοδός της στην Α Αθήνας, από τη Ρηγίλλης έλεγαν ότι το θέμα το χειρίζεται προσωπικά ο Μ. Εβερτ. Στην Α Αθήνας δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο βουλευτής Κ. Σαψάλης, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Ο πρόεδρος του κόμματος αρχίζει τις περιοδείες του και την Πέμπτη θα περιοδεύσει στο Αιγάλεω και το Περιστέρι και την Παρασκευή στη Νέα Ιωνία και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο μεταξύ ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της ΝΔ επί Μητσοτάκη και νυν διαγραμμένος από το κόμμα Γ. Δημητροκάλλης ανακοίνωσε ότι η κίνησή του θα κατεβάσει ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ