Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΓΑΡΑ
"Τα ψέματα τελείωσαν, ψήφο στο ΚΚΕ"

Το δικό τους μήνυμα αντίστασης έδωσαν τα Μέγαρα, το Σάββατο στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές στην Αττική, Δ. Κουμπούρη, Α. Χοροζάνη και Β. Γκιόκα, που δέχτηκαν τα θερμά χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων

Με θερμά χειροκροτήματα και σύνθημα "ΚΚΕ ισχυρό στη Βουλή και το λαό", υποδέχτηκαν οι κάτοικοι των Μεγάρων τους υποψήφιους βουλευτές Αττικής του Κόμματος, Δήμο Κουμπούρη, Αντώνη Χοροζάνη και Βάσω Γκιόκα,στην προεκλογική συγκέντρωση της πόλης το βράδυ του Σαββάτου. Οι κάτοικοι των Μεγάρων στη συγκέντρωση έδωσαν υπόσχεση ότι αυτές τις τελευταίες μέρες θα εντείνουν ακόμα περισσότερο τον αγώνα τους ώστε να φτάσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ σε κάθε σπίτι, σε κάθε εργαζόμενο και νέο, για να ενισχυθεί το ΚΚΕ και η φωνή της αντεπίθεσης στην υποτέλεια και το συμβιβασμό.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Α. Χοροζάνης,ο οποίος κάλεσε τους συγκεντρωμένους να αντισταθούν στο ραγιαδισμό με την ψήφο στο ΚΚΕ, που θα στείλει το μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι "το κάρο είναι δυνατό και θα βγει από τη λάσπη".

Στη συνέχεια χαιρέτισε η Β. Γκιόκα,η οποία ζήτησε την ενίσχυση του ΚΚΕ, του μοναδικό κόμματος που δεν ψήφισε την "επαίσχυντη" Συνθήκη του Μάαστριχτ που είναι υπεύθυνη για όλες τις σημερινές επιπτώσεις αλλά και τις αυριανές που σχεδιάζει ενάντια στα λαϊκά στρώματα. Η Β. Γκιόκα επισήμανε την αναγκαιότητα επανεκλογής κομμουνιστή βουλευτή στην περιοχή.

"Τα ψέματα, τα ρουσφέτια και τα χτυπήματα στην πλάτη τελείωσαν, πρέπει σήμερα η ψήφος να πάει στο ΚΚΕ, δεν υπάρχει άλλη λύση απέναντι στα σχέδια Ευρωπαϊκής Ενωσης και ντόπιας ολιγαρχίας, που υποστηρίζουν τα κόμματα του δικομματισμού και θέλουν την Ελλάδα υποτακτική και έρμαιο των ορέξεών τους",τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Δήμος Κουμπούρης,κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση. Ο Δ. Κουμπούρης κάλεσε τους συγκεντρωμένους να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτές τις μέρες, ώστε να ενισχυθεί το ΚΚΕ και να δυναμώσει παράλληλα η φωνή του λαϊκών στρωμάτων, βάζοντας τα κόμματα του δικομματισμού στην άκρη και όχι στην κυβέρνηση από την πίσω πόρτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ