Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 48 - 60
Εδωσε τα διαπιστευτήριά της...

Την έκανε τη ζημιά του ο Ιωαννίδης. Με το καλημέρα οδήγησε την ΑΕΚ σε νίκη επί του Πανιωνίου στη Γλυφάδα, κι αλίμονο σ' εκείνους που δε θα τον υπολογίσουν στη συνέχεια. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Κι οι δυο ομάδες που το καλοκαίρι πλειοψήφησαν στην αγορά κοινοτικών, παρουσίασαν θέαμα κάτω του μετρίου. Περιοδεύων θίασος ο Πανιώνιος, υποφερτή η ΑΕΚ στην άμυνα με τον πολύ καλό Εντουαρντς να δίνει λύσεις στην επίθεση, πήρε τους βαθμούς της νίκης, κι αυτό είναι που μετράει. Ανύπαρκτος ο Αλεξάντερ, στοιχειωδώς υποφερτοί οι Κολντεμπέλα, Λάρσεν, μέτριος ο Ποδαράς, ενώ ο σκληροτράχηλος Κιάτζιτς "κράτησε" στον πάγκο τον Κακιούση.

Ο Κιουμουρτζόγλου πέτυχε σε χρόνο ρεκόρ να διαλύσει ό,τι έκτιζε τα τελευταία δύο χρόνια ο Ιβκοβιτς. Οι Μποσγανάς, Κικίλιας, Καλαϊτζής, ό,τι απέμεινε δηλαδή από την ομάδα - έκπληξη της περσινής περιόδου, από πρωταγωνιστές μετατράπηκαν σε κομπάρσοι προκειμένου να δικαιολογηθεί η απόκτηση του Μάνα, του Χάμινγκ, του Καρβάλιο. Ακόμα και ο Χριστοδούλου χάθηκε δίπλα σε τόσες πολλές μετριότητες. "Ο Πανιώνιος είναι εύκολος στόχος", δικαιολογήθηκε ο προπονητής του Πανιωνίου φορτώνοντας την ευθύνη της ήττας στους διαιτητές. Στο ημίχρονο η ΑΕΚ προηγήθηκε 35 - 24, πλησίασε 49 - 48 στην επανάληψη ο Πανιώνιος, αλλά εκεί σταμάτησε. Το τελικό 60 - 48 πανηγυρίστηκε δεόντως από παίκτες και προπονητή της ΑΕΚ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χριστοδούλου 8 (2), Μποσγανάς 2, Πετσάρσκι 4, Γουίγκινς 10, Καλαϊτζής 2, Γκάτλιν 13 (3), Χάμινγκ 7, Γέλιτς 2.

ΑΕΚ: Κολντεμπέλα 4, Ατρούια 7 (2), Παπαχρόνης 7, Χατζής 9, Λάρσεν 4, Εντουαρντς 22 (3), Ποδαράς 5 (1), Κιάτζιτς 2, Αλεξάντερ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ