Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με όπλο τις αντεπιθέσεις

Αυτοί που πίστευαν ότι ο Ιωνικός θα είναι φέτος η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, χτες είχαν την... τιμητική τους. Το συγκρότημα του Ολεγκ Μπλαχίν ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα αφού πέρασε από τον Βύρωνα νικώντας 1 - 0 τον Αθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι που στην πρεμιέρα είχαν πάρει ισοπαλία από τον Αρη στου Χαριλάου, παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και έτσι οι Νικαιώτες με προσεγμένη άμυνα και ξαφνικές αντεπιθέσεις πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Αντριόλι στο 28 με κοντινή κεφαλιά χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Πλειώτα.

Στην επανάληψη οι λόρδοι είχαν την υπεροχή όμως αυτή ήταν άκαρπη. Με "πάγωμα" του παιχνιδιού ο Ιωνικός δε δυσκολεύτηκε να κρατήσει το αποτέλεσμα και μάλιστα στο 71' ο Αμαέκι Οτιτζι με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Αθηναϊκού. Η ομάδα του Γιάννη Παθιακάκη στο 90 με τον Αντώνη Σπίνουλα έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Από το νικητή άρεσαν οι Οφρυδόπουλος, Τσιαντάκης, Αντριόλι, ενώ από τον μέτριο Αθηναϊκό ξεχώρισαν οι Ρουτζιέρης, Βελής καθώς και ο Τσάνας που σαν αλλαγή φρεσκάρισε την ομάδα.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πλειώτας, Μόνος, Παπαποστόλου (31' Τέπιτς), Ρουτζιέρης, Μαυρομμάτης, Κουρτσέγια (71' Τσάνας), Λυρώνης, Σπίνουλας, Σιδηρόπουλος (35' Ντάμπιτς), Βελής, Νέναντιτς.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Γιουργούσης, Σιδηρόπουλος, Οφρυδόπουλος, Παχατουρίδης, Ξανθόπουλος, Δεληγιάννης, Νταρακλίτσας, Τσιαντάκης, Μπρούστερ, Αντριόλι, Καλύκας (70 Οτιτζι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ