Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Διαψεύδει τις Κασσάνδρες

Με... κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη στην Εδεσσα η Παναχαϊκή κέρδισε και τον Αρη 1-0 στην Πάτρα και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Ανδρέα Μιχαλόπουλου μπροστά σε 6.000 θεατές πέτυχε μια ακόμη επιτυχία και όσοι βιάστηκαν να δώσουν τον τίτλο του... μελλοθάνατου στην Πατρινή ομάδα, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Βέβαια ακόμη είναι νωρίς, όμως η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται...

Οι Αρειανοί πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος που είχε υποσχεθεί μια νέα ομάδα, ακόμη δεν έχει πείσει ότι αυτός ο Αρης θα κάνει τη διαφορά. Πάντως οι Σαλονικιοί τα έχουν με την τύχη τους, αφού στο 29' Μιλόγεβιτς και Μαυρογεννίδης "κατάφεραν", στο ίδιο λεπτό, να στείλουν την μπάλα στο δοκάρι του Καρασάββα.

Το χρυσό γκολ για το Αχαϊκό συγκρότημα ήρθε στο 49' όταν από πάσα του Καλά, ο Κλάιχ με κοντινό σουτ νίκησε τον Κατεργιαννάκη.

Από τη νικήτρια ξεχώρισαν οι: Καλά, Βαϊτσης και Σαββίδης, ενώ από τους κιτρινόμαυρους, που παράπαιαν, διασώθηκαν οι Λεκμπέλο, Ποζαπαλίδης.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπίκα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καρασάββας, Σαμαράς, Αργυρόπουλος, Καλά, Χατζής (46' Κορμιανός), Ρούσσος, Μίμπο, Σαββίδης, Συρίγος, Κλάιχ, Βαϊτσης.

ΑΡΗΣ: Κατεργιαννάκης, Μαυρογεννίδης, Σιλβάνι, Δέλος, Ποζαπαλίδης, Λεκμπέλο, Μιλόγεβιτς, Πανόπουλος, Κωφίδης, Νεϊζίνιο, Σιμόνοβιτς (46' Κούβαλης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ