Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κατέβασε τα ρολά ο Τοχούρογλου

Δεύτερη εντός έδρας ήττα για τον Εδεσσαϊκό και δεύτερη νίκη του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πυργου πέρασε νικηφόρα (0-1) χτες από την πολη των καταρρακτών, αν και ο Εδεσσαϊκός ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες στο μεγαλυτερο διάστημα του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με αμυντική τακτική και εφάρμοσαν με επιτυχία το σύστημα των αντεπιθέσεων, μία από τις οποιες κατληξε στο χρυσό γκολ. Ηταν το 19', όταν ο Πάντοβιτς μετά από ατομική προσπάθεια, έστειλε τη μπάλλα στα δίχτυα του Ράμπουσιτς. Στο 14' ο Οικονομίδης κέρδισε πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε ο Βιλμάρ αλλα απέκρουσε ο Τοχούρογλου. Στο 53' ο Χασιώτης είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, οι γηπεδούχοι πίεσαν και ζήτησαν τουλάχιστον την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 80' όταν σε σουτ του Χασιώτη η μπάλλα αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή (οι Εδεσσαίοι διαμαρτυρήθηκαν ότι πέρασε τη γραμμή).

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Γιανναδάκης από την Κρήτη, τα οποία όμως δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Ράμπουσιτς, Σαμόλης, Καστανιώτης, Θεοδωρίδης, Καραϊσαρίδης, Τσόπτσης, Χασιώτης Οικονομίδης (46' Κόλεφ), Βιλμάρ, Σταφυλίδης, Ρούμπες (77' Μουρατίδης).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Τοχούρογλου, Μπάντοβιτς, Παπαδόπουλος, Κολοσκόπης, Ιλιτς, Τασίδης, Λάκης, Τσέκος, Μπάρνιακ, Στράντζαλης, Γκίτσης (46' Ανδριόπουλος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ