Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Λύτρωση στο παρά... πέντε

Στο παρά... πέντε ένας αμυντικός, ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, "λύτρωσε" την Καλαμάτα και την οδήγησε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Ολυμπιακό στάδιο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ηταν το 85' όταν από σέντρα του Χάγκαν ο νεαρός παίκτης με δυνατή κεφαλιά έστειλε την καρδιά των 4.000 φίλων της "μαύρης θύελλας" στη... θέση της. Μέχρι τότε η Βέροια κρατούσε ανέπαφη την εστία της, χάρη στον φύλακα - άγγελό της, Δέλιο, που είχε κατεβάσει τα... ρολά. Η "βασίλισσα" του βορρά ως τότε είχε σαν σύμμαχο και τα δοκάρια, αφού στο 62' ο Χάγκαν και στο 82' ο Αντεμάρ τα σημάδεψαν.

Με σφικτή άμυνα η "κυανέρυθροι" δυσκόλεψαν τους επιθετικούς της Καλαμάτας και ο Μπο Πέτερσον τεχνικός των Μεσσηνίων αναγκάστηκε στο ημίχρονο να αποσύρει τους Στυλιανόπουλο, Αλβέρτη, ώστε η ομάδα να βρει το δρόμο της. Οι Δέδες, Αντεμάρ αποδείχτηκαν χρυσές εφεδρείες και έτσι ήρθαν οι πρώτοι τρεις βαθμοί.

Από τη νικήτρια ξεχώρισαν οι: Βαβίλης, Οφολίγκουε, Αντεμάρ και Σακελλαρόπουλος, ενώ από τη Βέροια ο Τσαλουχίδης και ο τερματοφύλακας Δέλιος.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Καλαθενού.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λυμπερόπουλος, Βαβίλης, Γεωργέας, Σακελλαρόπουλος, Τσούμπα, Μπλέτσας, Οφολίγκουε, Στυλιανόπουλος (46' Δέδες), Τεγγελίδης, Χάγκαν, Αλβέρτης (46' Αντεμάρ).

ΒΕΡΟΙΑ: Δέλιος, Κατσαβός, Μαλούς, Παγγούρας, Κουλακιώτης, Τσαλουχίδης, Στόικα, Τρούπκος, Μητρόπουλος (80' Τσουλουκίδης), Πέτκοβιτς, Προτάσοφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ