Πέμπτη 7 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Σόι πάει το βασίλειο...

Πολλά και διάφορα ακούστηκαν προχτές στη Βουλή, σχετικά με την... αδυναμία της κυβέρνησης να εισπράξει 2 ολόκληρα τρισεκατομμύρια βεβαιωμένους φόρους από διάφορες "κομπίνες", πρώτα και κύρια μεγαλόσχημων. Ακόμη και για "Λαμποργκίνι", που εισήχθη ως τρακτέρ (!) ειπώθηκε.

Και παρ' όλ' αυτά, έρχεται χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου έδωσε την εξής απάντηση: "Τα αμαρτήματα αυτά στα οποία αναφερθήκατε, "κομπίνες" κατά το κοινώς λεγόμενο, έχουν γίνει την περίοδο '90 - '93...".

Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία, ότι στην περίοδο που αναφέρεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ - θα 'χουν γίνει μπόλικες τέτοιες κομπίνες. Δεν έχουμε, όμως, την παραμικρή αμφιβολία, ότι εξίσου μπόλικες θα 'χουν γίνει και τα μετέπειτα χρόνια. Τρανή απόδειξη, άλλωστε, αποτελεί το γεγονός, πως οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ αυτής της τριετίας, δεν έκαναν απολύτως τίποτε, για να εισπράξουν τους βεβαιωμένους φόρους, από τις κομπίνες της προηγούμενης... Τι τα θέλετε, σόι πάει το βασίλειο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ