Κυριακή 8 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ
"Βρώμισαν" γραφεία του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι βρώμικες επιθέσεις σε βάρος των κομμουνιστών, από τους γνωστούς και, κατά τα άλλα, "άγνωστους", που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί και αντιεξουσιαστές, όμως στην πραγματικότητα στηρίζουν τις προσπάθειες των μηχανισμών καταστολής σε βάρος των αγώνων του λαϊκού κινήματος. Αυτή τη φορά η χολή τους βγήκε στα γραφεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Μαλακοπής στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Κατέστρεψαν την ταμπέλα των γραφείων γράφοντας το αισχρό σύνθημα "Αλήτες Κνίτες ασφαλίτες". Δυστυχώς γι' αυτούς δεν κατάφεραν να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά.

Με ανακοίνωσή της η Αχτιδική Επιτροπή Δ Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης εντάσσει την επίθεση στα σχέδια των σκοτεινών κύκλων που θορυβήθηκαν επειδή οι κομματικές και κνίτικες δυνάμεις πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια να δοθεί το πραγματικό νόημα στο γιορτασμό του Πολυτεχνείου, του αγώνα για δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία. Χαρακτηριστικά σημειώνει πως "αυτοί που κινούνται στο σκοτάδι στερούμενοι πολιτικού λόγου και πολιτικής πρότασης, αλλά που έχουν σαφή πολιτικό στόχο να αποπροσανατολίσουν και να τρομοκρατήσουν το λαό, θα καταλάβουν σύντομα ότι τέτοια παιχνίδια μπορούν να κάνουν όπως χρόνια τώρα κάνουν με τις δυνάμεις ασφαλείας, όμως όχι και με τις δυνάμεις του οργανωμένου λαϊκού κινήματος".

Καταλήγοντας η ΑΕ Δ Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ τονίζει πως "τέτοιες ενέργειες ατσαλώνουν τη θέληση των κομμουνιστών να συνεχίσουν τον αγώνα τους με μεγαλύτερο πάθος και αποφασιστικά να παραμένουν στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων του μαζικού κινήματος".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ