Κυριακή 26 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΙΕΘΝΗ
Σωσίβια των μεγάλων συμφερόντων

Διασκεδαστική, στο πνεύμα των ημερών, είναι η προσπάθεια που καταβάλλουν οι ηγεσίες της ΝΔ και της Πολιτικής Ανοιξης να πείσουν ότι "εσείς και όχι εμείς, είστε σωσίβιο του ΠΑΣΟΚ".

Η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου έδωσε το έναυσμα για ένα νέο γύρο αλληλοκατηγοριών, στα πλαίσια του θεάτρου υποκρισίας και στο πνεύμα του Τριώδιου. "Η περίφημη συμπαιγνία, αυτή η εταιρία Παπανδρέου - Σαμαρά, εξασφαλίζει με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, στον τόπο, μια κακή κυβέρνηση", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Β. Μαγγίνας.

"Στο μέτρο που υπάρχει η υποψηφιότητα του κ. Τσαλδάρη, είναι βέβαιο ότι εάν εμείς δεν ψηφίσουμε Στεφανόπουλο, οι άλλοι θα ψηφίσουν Τσαλδάρη", δήλωσε ο Αντ. Σαμαράς, στον "Αντέννα". "Γι' αυτό, πρόσθεσε, η υποψηφιότητα Τσαλδάρη ήταν και σωσίβιο, το οποίο έριξε ο κ. Εβερτ για να μη γίνουν εκλογές".

Ας μην κοπιάζουν και ιδρώνουν άδικα. Σωσίβια των μεγάλων συμφερόντων που εκφράζουν είναι αμφότεροι και δευτερευόντως θέλουν να διασώσουν τους εαυτούς τους.

Οι εργαζόμενοι, με την ευκαιρία και της πρώτης ψηφοφορίας, πήραν μια γεύση για τη συμπαιγνία του δικομματισμού, η οποία όμως δεν μπορεί να αποκρύψει το στόχο της συναινετικής πορείας: Την επιβολή των αντιλαϊκών επιλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ