Σάββατο 11 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΤΡΑ
Απομακρύνεται κεραία κινητής τηλεφωνίας

Την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της ΤΕΛΕΣΤΕΤ από την περιοχή Βλατερού Κάστρου στην Πάτρα, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης στην τελευταία του συνεδρίαση. Η απόφαση αυτή, σε συνδυασμό με τη δήλωση του εκπροσώπου της εταιρίας ότι, μελετώνται εναλλακτικές λύσεις για τη μεταφορά της κεραίας σε κάποιο άλλο σημείο, είναι η αρχή για τη λύση ενός προβλήματος που απασχόλησε για αρκετό καιρό τους κατοίκους της Πάτρας.

Η Δημοτική Κίνηση "Πάτρα Μπροστά" σε ανακοίνωσή της τονίζει: "Αυτή η θετική κατάληξη χρεώνεται αποκλειστικά στους κατοίκους της περιοχής που με την επίμονη, ενωτική και αγωνιστική τους στάση, έδειξαν με ποιον τρόπο πρέπει να διεκδικούνται λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν. Η θέση του Δημοτικού Συμβουλίου, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, είναι η μεταφορά όλων των κεραιών σε ειδικό χώρο (πάρκο κεραιών) έξω από την πόλη και δεν πρέπει να μείνει στα χαρτιά, ενώ επισημαίνεται ότι, η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών, η βοήθεια των πανεπιστημιακών και άλλων επιστημόνων μπορεί να σπρώξει και αυτή την υπόθεση σε οριστική λύση".

"Η Δημοτική Κίνηση "Πάτρα Μπροστά", καταλήγει η ανακοίνωση, έκανε ό,τι περνούσε απ' το χέρι της μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για την προώθηση του ζητήματος".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ