Πέμπτη 23 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις της ΠΕΑΕΑ
  • Γενικές συνελεύσεις

Ετήσιες Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις πραγματοποιούν τα Παρ/ματα ΠΕΑΕΑ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ την Τετάρτη 29 Μάρτη και ώρα 5 μ.μ. στα γραφεία του Παρ/τος (Τραυλαντώνη 44).

- ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ την Κυριακή 26 Μάρτη και ώρα 10 π.μ. σε αίθουσα του

Δημοτικού Συμβουλίου.

- ΠΥΡΓΟΥ την Κυριακή 26 Μαρτίου και ώρα 9π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πύργου.

- ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ την Κυριακή 26 Μαρτίου και ώρα 10 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λιβαδειάς.

  • Συνεστιάσεις

- Το Παράρτημα ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί τη χρονιάτικη συνεστίασή του την Παρασκευή 24 Μάρτη και ώρα 9 μ.μ. στο κέντρο "Νέο Παλατάκι", οδός Θησέως 162.

- Το Παράρτημα ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί τη χρονιάτικη συνεστίασή του, την Παρασκευή 31 Μάρτη και ώρα 8 μ.μ. στο κέντρο "ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ", Λ. Βουλιαγμένης 540 και Θεσσαλίας 3, Καλαμάκι, τηλ. 9968495.

  • Εκδήλωση μνήμης

- Το Παράρτημα ΓΛΥΦΑΔΑΣ της ΠΕΑΕΑ και ο Δήμος συνδιοργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 24-3-95 και ώρα 11 π.μ στην Πλατεία Δημαρχείου (Μνημείο Αντίστασης), προς τιμή των ηρώων πατριωτών του δήμου, που έπεσαν στις μάχες ενάντια στους κατακτητές την περίοδο 1941-1944.

  • Ημερήσια εκδρομή

- Το Παράρτημα ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΩΝ της ΠΕΑΕΑ οργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 26 Μαρτίου.Η διαδρομή θα είναι: Αθήνα -Ισθμός - Σπήλαια Λιμνών Καστριάς Καλαβρύτων - Καλάβρυτα - Μέγα Σπήλαιο - Επιστροφή.Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Αγ. Δημητρίου στις 8.00 π.μ. τιμή. 2.000 δρχ.

Ανακοίνωση

Το Παράρτημα Χολαργού καλεί όλους τους συναγωνιστές να παραβρεθούν στην κατάθεση του στεφανιού της Εθνικής μας Αντίστασης στο Ηρώο (Περικλέους) και να πάρουν μέρος στην παρέλαση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ