Πέμπτη 23 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απάντηση σε δημοσίευμα του "Ρ"

"Δεν καλέσαμε, ούτε και ήταν στις προθέσεις μας να καλέσουμε σε απολογία τον συνάδελφό μας." Αυτό σπεύδει να ξεκαθαρίσει με επιστολή του, τόσο προς την εφημερίδα μας, όσο και προς τη ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ, ο Χρ. Καλούσης,Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, αναφορικά με την είδηση και το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε την 1/3/95. Το ρεπορτάζ του "Ρ" αναφερόταν στην πρόσκληση που απηύθυνε ο τελευταίος στον κομμουνιστή γυμναστή του ΤΕΛ Καβάλας, Γρ. Παπαδόπουλο να δώσει εξηγήσεις, επειδή είχε αναρτήσει αφίσα της ΝΕ του ΚΚΕ στον πίνακα του σχολείου. Η συγκεκριμένη ενέργεια δυσαρέστησε τον διευθυντή του σχολείου κ. Χίζαρη, ο οποίος έσπευσε να τον "καρφώσει" στον προϊστάμενό του.

Είναι θετικό ότι μέσα από την επιστολή δηλώνεται ρητά πως δεν υπάρχει σε εξέλιξη πειθαρχική διαδικασία και ότι δόθηκαν απλώς τηλεφωνικά εξηγήσεις στον Γρ. Παπαδόπουλο. Ομως, από την επιστολή δεν προκύπτει ότι ανάλογες απαντήσεις δόθηκαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και στον διευθυντή του σχολείου κ. Χίζαρη, που μπορεί έτσι να νομίζει ότι "κάτι έκανε" και να ελπίζει...

Δεν μπορούμε από εκεί και πέρα να παρακολουθήσουμε την επιθετικότητα του κ. Καλούση απέναντί μας όπως αυτή εκφράζεται μέσα στην επιστολή του με εκφράσεις όπως "εμπαθής διάθεση αντιπολιτευτικής τακτικής". Εκτός κι αν ήθελε να περάσουν απαρατήρητα, τόσο το "κάρφωμα" του κ. Χίζαρη, όσο και η δική του ενέργεια να ζητήσει εξηγήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ