Πέμπτη 21 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟ "ΟΧΙ"
στα αντιεκπαιδευτικά μέτρα

Πραγματοποιείται σήμερα η σύσκεψη σωματείων και συλλόγων εκπαιδευτικών, γονιών και εργαζομένων, για το συντονισμό των κινητοποιήσεων

Το έναυσμα των αγώνων που έρχονται, για την αντιμετώπιση της λαίλαπας των αντιεκπαιδευτικών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση, έδωσαν χτες οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί. Το μέγεθος και ο δυναμισμός της συγκέντρωσής τους έξω από το υπουργείο Παιδείας και της πορείας που ακολούθησε, ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει ένα θερμό χειμώνα στο χώρο της παιδείας, αν επιμείνει να προωθήσει την αντιδραστική της πολιτική. Οι συγκεντρωμένοι διαδήλωσαν την απόφασή τους να συνεχίσουν αταλάντευτα στην κατεύθυνση των μαζικών και δυναμικών αγώνων. Για την ερχόμενη Τρίτη έχει προγραμματιστεί νέα Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ενωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, προκειμένου να καθοριστεί το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν.

Στο μεταξύ, κάτω και από το δημιουργούμενο κλίμα αγωνιστικού αναβρασμού, το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε χτες να προτείνει την πραγματοποίηση πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, στις 3 Σεπτέμβρη,ενώ σήμερα, στις 7 μ.μ. πραγματοποιείται στα γραφεία της ΟΛΜΕ η ευρεία σύσκεψη,στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι όλων των εκπαιδευτικών φορέων, των γονέων, αλλά και συνδικαλιστικών οργανώσεων εργαζομένων, με στόχο το γενικότερο συντονισμό της δράσης.


ΣΕΛ.  12   -   13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ