Τρίτη 4 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
To ανακάλυψαν !

Να λοιπόν που αναγκάστηκαν να ανακαλύψουν πως οι αγρότες που ξεσηκώθηκαν δεν είναι "τα υποκινούμενα" που παρουσίαζαν επί δέκα πέντε μέρες τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα.

Ετσι από την κυριακάτικη του Συγκροτήματος Λαμπράκη (που έδωσε.. ρέστα στην παραπληροφόρηση όλο αυτό το διάστημα), "ΤΟ ΒΗΜΑ", μαθαίνουμε (τελικά... ) πως "δεν είναι βλάκες οι αγρότες που ξεσηκώθηκαν και... ξέρουν και γράμματα και σπουδάζουν και τα παιδιά τους"! Κι ακόμα χειρότερα - γι' αυτούς, που καβάλησαν τη γραφίδα - "... είναι αρκετά έξυπνοι για να μην αφήσουν να βγει στην επιφάνεια η δυσαρέσκεια για το φορολογικό (! ) Αλλά μιλάνε για το ψηλό κόστος παραγωγής για τον ΦΠΑ που στα γεωργικά εφόδια ήδη είναι 18% όσο και στο ουίσκι, για το υπερβολικό κόστος των γεωτρήσεων, για το πετρέλαιο κινήσεως, για τις ασφαλίσεις... ".

Μάλιστα. Χρειάστηκαν 15 μέρες πανεθνικού αποκλεισμού των δρόμων για να ανακαλύψει ο (ειδικά) απεσταλμένος του Συγκροτήματος ότι μιλάνε - και παλεύουν - ενάντια στον ψηλό πληθωρισμό και την ακρίβεια - θα του είπαν ασφαλώς και για τη νέα ΚΑΠ που απαγορεύει στους αγρότες να καλλιεργούν ελεύθερα, να παράγουν όσο μπορούν και φυσικά να μπορούν να πουλήσουν τη σοδειά τους μα... θα το ξέχασε, δεν πειράζει.

Ομως, αν οι αγρότες είναι "αρκετά ξύπνιοι" - όπως ανακάλυψε - δεν είναι και τόσο πονηροί φαίνεται, όπως ο δαιμόνιος συντάκτης για να μην "αλληλοκοιτάζονται λίγο ενοχλημένα, λίγο ένοχα" (! ) όταν τους ρωτά: "Ωραία και δίκαια! αλλά γιατί όλα αυτά τώρα; ". Ε, δεν μπορεί "κάπου θα 'χει λάκκο η φάβα"! Και... "τα μυαλά στα κάγκελα" που λένε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ