Τρίτη 4 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ξέσπασμα χυδαιότητας

"Αγρότες: Η τάξη - ταμπού του πολιτικού κόστους. Δισεκατομμύρια τζίρο στο χαρτοπαίγνιο και τα σκυλάδικα - μηδέν συνεισφορά στα δημόσια έσοδα. Επιδοτήσεις, τζάμπα δάνεια, τιμές ασφαλείας, αποζημιώσεις, αφορολόγητα αυτοκίνητα και καύσιμα, δωρεάν συντάξεις και περίθαλψη... Τους έχουμε χρυσοπληρώσει εμείς οι άλλοι φορολογούμενοι, αυτούς που τολμούν αναιδέστατα, να μας κλείνουν το δρόμο".

Τα παραπάνω γράφει και υπογράφει στην "Καθημερινή" της Κυριακής ο γνωστός Ν. Δήμου. Και καθόλου δε μας εκπλήσσουν. Θα λέγαμε μάλιστα ότι, μέσω των αναγραφομένων του Ν. Δήμου, αναδεικνύεται ένα ακόμα κέρδος από τον αγώνα των αγροτών. Γιατί, όταν ένας αγώνας στέκεται αφορμή για να αυτοξεσκεπάζουν την αλητεία τους όσοι επιμελώς επιχειρούν να ενδυθούν τη μάσκα του... διανοούμενου, αυτό είναι σίγουρα κέρδος.

Οσο για τον συντάκτη του παραπάνω κειμένου, ας τον έχει και ας τον χαίρεται ο εφοπλιστής εκδότης της "Καθημερινής" Αρ. Αλαφούζος. Προτείνουμε δε να του δώσει και αύξηση, ώστε ο μισθός του να ανταποκρίνεται καλύτερα στη χυδαιότητά του...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ