Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κρίσιμη συνέλευση σήμερα στην ΠΕΣΙΝΕ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ (του ανταποκριτή μας).-

Με αποφασιστικότητα και συσπειρωμένοι στη βάση, οι εργαζόμενοι της πολυεθνικής ΠΕΣΙΝΕ εμφανίζονται έτοιμοι στη σημερινή Γενική Συνέλευση να δώσουν αγωνιστική απάντηση στην ποινικοποίηση του αγώνα τους και στην επιχείρηση επιστροφής των εργασιακών σχέσεων στον περασμένο αιώνα.

Η συνέλευση, που γίνεται στις 12.30 το μεσημέρι, κρίνεται καθοριστικής σημασίας και όπως δήλωσε στο "Ρ" ο Σ. Καλέας,μέλος του ΔΣ του σωματείου, "με τις αποφάσεις της θα πρέπει να ανατρέψει το σκηνικό που στήνουν κυβέρνηση και κεφάλαιο, σε βάρος των εργαζομένων".

Εξάλλου, σε μαζική υπερψήφιση των απεργιακών κινητοποιήσεων που θα προταθούν, καλεί τα μέλη του με ανακοίνωση το σωματείο.

Από την πλευρά της η ΤΕ της ΕΣΑΚ,αφού καλεί για συνέχιση του αγώνα "ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά", επισημαίνει ότι "οι εργαζόμενοι της ΠΕΣΙΝΕ δεν κάνουν πίσω και δεν υποκύπτουν σε οποιεσδήποτε πιέσεις και εκβιασμούς, όταν παλεύουν για τις κατακτήσεις και τα δικαιώματά τους και αυτό το μήνυμα θα στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση με την ψήφο μας στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ