Σάββατο 4 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι εξορμήσεις του ΚΚΕ

Συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης του ΚΚΕ για τις συνέπειες και τους στόχους εφαρμογής του προγράμματος "Ι. Καποδίστριας", αλλά και για τις θέσεις του Κόμματος. Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ στην ύπαιθρο, γίνονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις - περιοδείες:

Στα Τρίκαλα,σήμερα, στο Γριζάνιο θα μιλήσει σε συγκέντρωση ο Στέφ. Παιδής.Παράλληλα, μέλη της ΝΕ του Κόμματος θα περιοδεύσουν στους συνοικισμούς Κηπάκι, Πυργετός, Πύργος, Αγ. Μονή, Αγ. Απόστολοι και Αλώνια Μπάρας.Αύριο Κυριακή στην Κρήνη θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Αχ. Κανταρτζής,στο Παλαιομονάστηρο η Αρετή Λάζου,στην Αύρα ο Β. Οικονόμου και στο Ρίζωμα ο Κ. Μπαλλάς.Επίσης αύριο θα γίνουν περιοδείες στα χωριά Διάβα και Καστράκι.

Στην Καρδίτσα,στο Φανάρι,θα μιλήσει σήμερα ο Χρ. Τέγος και στο Μελισσοχώρι ο Κ. Θεοδωρίδης.Αύριο σε συγκέντρωση στα Κανάλια θα μιλήσει ο Απ. Πίτσαβος και στο Λεοντάρι ο Κ. Μουρατιάν.

Στην Κοζάνη σήμερα συγκεντρώσεις θα γίνουν στα χωριά Πρωτοχώρι, Μεταξά και Αγ. Χριστόφορο,με ομιλητές τους Γ. Μητσιάκο, Γ. Στραβού και Αντ. Τσάκωνα,αντίστοιχα. Αύριο, στο Προσήλιο θα μιλήσει ο Γ. Στραβός,στο Τριγωνικό ο Γ. Μητσιάκος και στην Αρδασσα ο Αντ. Τσάκωνας.Τη Δευτέρα, στην Αγ. Παρασκευή θα μιλήσει ο Γ. Μητισάκος.

Στα Γρεβενά συγκεντρώσεις θα γίνουν σήμερα σε Μερσίνα και Βατόλακο,με ομιλητή τον Β. Μπουγά.Αύριο στα χωριά Καρπερό και Τρικοκκά με ομιλητή τον Κ. Σταμπολίδη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Ο ίδιος θα μιλήσει και τη Δευτέρα σε συγκέντρωση στις Αμυγδαλιές.

Στη Φλώρινα,σήμερα, στη Μελίτη,θα μιλήσει ο Γ. Μούλης,στη Βεύη ο Δ. Μούλης,στους Ανάργυρους η Φ. Μαυροπούλου.Αύριο στο Φιλώτα θα μιλήσει η Φ. Μαυροπούλου,στο Πεδινό ο Γ. Κέρλοβας.

Στην Αιτωλοακαρνανία κλιμάκια της ΝΕ του ΚΚΕ περιοδεύουν σήμερα και αύριο στα χωριά του νομού, όπου θα γίνουν συγκεντρώσεις και διανομή ενημερωτικού υλικού.

Στη Φωκίδα τη Δευτέρα, 6 Οκτώβρη, στη Λιλαία θα μιλήσει ο Γ. Ιωσηφίδης,γραμματέας της ΝΕ του νομού. Την Τετάρτη, 8 Οκτώβρη, στην Αμυγδαλιά θα μιλήσει ο Γ. Παναγής,μέλος Γραφείου της ΕΠ. Στερεάς - Εύβοιας.

Στη Μεσσηνία περιοδείες και ομιλίες θα γίνουν σήμερα στη Βαλύρα και το Μαυρομάτι Ιθώμης, στο Χατζή και το Βλαχόπουλο.Αύριο Κυριακή, σε Οιχαλία, Μερόπη, Σιάμου, Αετό, Δώριο και Ψάρι καθώς επίσης στη Χώρα και το Αμπελόφυτο.

Στη Ροδόπη στελέχη της ΝΕ του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν σε Ν. Αδριάνη και Ν. Σιδηροχώρι.Αύριο στα χωριά Προσκυνητές και Συλαγανή.Την Τρίτη θα περιοδεύσουν στα χωριά Φιλαυρά και Μυστακάς.Την Τετάρτη στα χωριά Κομοτηνή και Καφενειά.Την Πέμπτη σε Κομοτηνή και Αγορά.

Στην Αχαϊα σήμερα συγκεντρώσεις θα γίνουν στην Κ. Αχαγιά και το Αίγιο,ενώ αύριο στα Καλάβρυτα.

Στη Σάμο στελέχη της ΝΕ του ΚΚΕ του νησιού θα μιλήσουν σήμερα στον Πλάτανο,αύριο σε Βουρλιώτες, Πύργο και Κοντακαίικα.Τη Δευτέρα ομιλίες θα γίνουν σε Χώρα, Παγώνδα και Σπαθαραίους.Την Τρίτη σε Αμπελο και Μανωλάτες.

Στην Κεφαλονιά και Ιθάκη σήμερα περιοδείες θα γίνουν στα χωριά Νιοχώρι και Καυρά.Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της ερχόμενης βδομάδας. Τη Δευτέρα, 6 Οκτώβρη, το βράδυ θα γίνει συγκέντρωση στη Σάμη.Την Τρίτη συγκεντρώσεις θα γίνουν στις Κοινότητες Καπανδιτίου και Ξενόπουλου.Την Τετάρτη στις Κοινότητες Κατώγης, Σουλάρων, Χαυριατών, Χαυδάτων.Την Πέμπτη στα χωριά Πάστρα και Αγ. Ειρήνη.Την Παρασκευή στα χωριά Μουσάτα, Βλαχάτα και Λουρδάτα.Το επόμενο Σάββατο, 11 Οκτώβρη, ανοιχτή συγκέντρωση θα γίνει στο Ληξούρι,στην αίθουσα του δημαρχείου και την Κυριακή, 12 του μήνα, στο Αργοστόλι,στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ