Σάββατο 4 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΑΜΑ
Δεν πάει άλλο

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις από την επόμενη βοδομάδα είναι οι γονείς, οι μαθητές και η δημοτική αρχή του Δήμου Περάματος, σε περίπτωση που ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του για ολοκλήρωση της μελέτης κατασκευής του προαύλιου χώρου του 8ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης καθώς και του 4ου Νηπιαγωγείου.

Χτες το πρωί ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Πατσιλινάκος συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της τεχνικής υπηρεσίας του ΟΣΚ, οι οποίοι υποσχέθηκαν για μια ακόμη φορά ότι η μελέτη θα είναι έτοιμη την επόμενη βδομάδα. Επίσης, δεσμεύτηκαν ότι τόσο η διαμόρφωση του προαύλιου του Δημοτικού Σχολείου, όσο και η ανακατασκευή του νηπιαγωγείου θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα.

"Παρόμοιες ήταν οι υποσχέσεις που μας είχαν δώσει και την προηγούμενη φορά, όμως τίποτα δεν υλοποιήθηκε", επισήμανε στο "Ρ" ο Γ. Πατσιλινάκος μετά τη συνάντηση. Να σημειώσουμε ότι η μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας περιλαμβάνει τη δημιουργία προαυλίου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο το οποίο, αυτή τη στιγμή είναι μια βραχώδης έκταση γεμάτη μπάζα και σκουπίδια. Στην ίδια μελέτη περιλαμβάνεται και η ανακατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου, το οποίο έχει κριθεί από τον ίδιο τον ΟΣΚ, εντελώς ακατάλληλο για να κάνουν μάθημα τα παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ