Σάββατο 1 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΑΜΙΝΙΑ
Καταργούν τα ιατρεία του ΙΚΑ

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι των Καμινίων, μετά τις πληροφορίες που ακούστηκαν ότι επίκειται μεταφορά των ιατρείων του ΙΚΑ από την περιοχή. Η διάθεση της διοίκησης του ΙΚΑ να μεταφέρει τα ιατρεία δεν είναι καινούρια. Το προσπάθησε και πριν τέσσερα χρόνια. Τότε υπαναχώρησε κάτω από την αντίδραση των κατοίκων. Τις τελευταίες μέρες ανάλογες φήμες ακούστηκαν και το χειρότερο είναι ότι από το ΙΚΑ δε διαψεύδονται. Να σημειωθεί ότι τα ιατρεία που λειτουργούν επί της οδού Μουτσοπούλου 50 εξυπηρετούν πέραν των Καμινίων και την ευρύτερη περιοχή της Σούδας και του Απόλλωνα.

Σε διαμαρτυρία - καταγγελία της επιτροπής αγώνα που δημιουργήθηκε σημειώνεται: "Η διοίκηση του ΙΚΑ επιχειρεί και πάλι να καταργήσει τα ιατρεία του ΙΚΑ και να στερήσει από την περίθαλψη μία ολόκληρη περιοχή. Ο λαός των Καμινίων, της Σούδας και του Απόλλωνα, δε θα αφήσει να περάσει ο αυταρχισμός και η εγκληματική τακτική του διοικητή του ΙΚΑ, που θέλει να μας πάρει τους γιατρούς μας και να μας στείλει στην καρμανιόλα της οδού Φαλήρου. Είμαστε αποφασισμένοι για μία ακόμα φορά να κρατήσουμε κοντά μας τους γιατρούς μας, επειδή εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να τρέχουμε σε ιδιωτικά ιατρεία".

Το θέμα έφερε στην προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά ο δημοτικός σύμβουλος της κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση" Κ. Τζατζάνης.Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος για τη μη μεταφορά των ιατρείων. Ταυτόχρονα σχηματίστηκε επιτροπή από δημοτικούς συμβούλους για τη γενικότερη εξέταση του προβλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ