Σάββατο 8 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Εχει ο καιρός γυρίσματα"

Με τι "μούτρα" θ' αντικρίσουν τους εκλογείς τους και γενικότερα τους κατοίκους της ελληνικής υπαίθρου, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που εκλέγονται στην περιφέρεια και ψήφισαν στη Βουλή υπέρ της ποινικοποίησης των αγροτικών αγώνων και υπέρ της κατάργησης των κοινοτήτων, μέσω του "Καποδίστρια"; Πώς θα δικαιολογήσουν την αθέτηση δημόσιων τοποθετήσεών τους, ότι τάσσονται στο πλευρό των αγροτών, που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους και κατά της ερήμωσης των χωριών;

Βεβαίως, μάλλον, μάταια αναζητούμε ευαισθησία και ντροπή σε "εκπροσώπους του λαού", οι οποίοι λειτουργούν ως "φερέφωνα" - ενίοτε δε και ως "άφωνα" - μιας κυβερνητικής πολιτικής, που στρέφεται εναντίον των λαϊκών συμφερόντων κι εξυπηρετεί εκείνα της πλουτοκρατίας του τόπου και των ξένων προστατών της χώρας μας.

Αλλά, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι "εντολοδόχοι" πως ο Ελληνας - και δη ο επαρχιώτης - αυτούς που δε συγχωρεί ποτέ είναι όσους δεν έχουν μπέσα και φιλότιμο και ξέρει να τους τιμωρεί. Και η μόνη τιμωρία, που πονάει τους "πονηρούς πολιτευτές", είναι το "μαύρισμά" τους στην κάλπη. "Εχει ο καιρός γυρίσματα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ