Τρίτη 23 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΤΑΥΡΟΥ
Παραστάσεις από και για παιδιά

"Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο. Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας". Τα λόγια αυτά του Καρόλου Κουν απηχούν και τους στόχους της δημοτικής αρχής Ταύρου, η οποία μέσα από την Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου της πόλης, δίνει τις χαρούμενες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων στα παιδιά της πόλης και όχι μόνο τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Παιδικό Θέατρο του Γιάννη Καλατζόπουλου στην παράσταση "Τα ρούχα του βασιλιά".

Η παρουσίαση της δουλιάς της Παιδικής Σκηνής του εργαστηρίου μας, που αποτελείται από παιδιά της πόλης μας, επισημαίνει ο δήμαρχος Ταύρου και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Παν. Βακαλόπουλος,φέρνει σε άμεση επαφή τα παιδιά με τους δημιουργούς που μπορεί να είναι και οι ίδιοι. Κεντρίζει το ενδιαφέρον τους και δική τους δημιουργική απασχόληση που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους ύπαρξης και λειτουργίας των δραστηριοτήτων του Πνευματικού μας Κέντρου.

Οι παραστάσεις ξεκίνησαν στις 20 Δεκέμβρη, θα διαρκέσουν μέχρι τις 11 Γενάρη και θα δίνονται κάθε Σάββατο στις 5 το απόγευμα και κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο του Ταύρου στο δεύτερο όροφο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ