Σάββατο 10 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ληστές πυροβόλησαν διώκτη τους

Ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν χτες το μεσημέρι δύο άγνωστοι νεαροί. Οι δύο ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα, που βρίσκεται στην Οδό Μ. Αλεξάνδρου και Σμύρνης στους Αμπελόκηπους και με την απειλή όπλων άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο 5.500.000 δρχ. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν πυροβόλησαν στα νεφρά τον Νίκο Μερτζάνη, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος τους καταδίωξε. Ο Ν. Μερτζάνης διακομίστηκε και νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου "Γ. Παπανικολάου". Ο δύο ληστές προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη εγκατέλειψαν τη λεία τους στην πυλωτή μιας διπλανής πολυκατοικίας και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επίσης δύο ληστείες σε τράπεζες έγιναν χτες στην Αττική. Στις 12.55 δυο άγνωστοι οπλοφόροι μπήκαν σε υποκατάστημα της "Αγροτικής" στο Χαϊδάρι (Κερασούντος 5) και αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους πήραν από τα δύο ταμεία 8,5 εκατομμύρια κι εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός τους.

Στις 13.30 άγνωστος μπήκε σε υποκατάστημα της Εθνικής στο Πέραμα (λεωφόρος Ειρήνης 111) και απέσπασε 6,1 εκατομμύρια δραχμές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ