Τετάρτη 4 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τραυματίστηκε εναερίτης της ΔΕΗ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη προχτές το πρωί στο χωριό Προβατώνας στην περιοχή Σουφλίου, όταν εναερίτης της ΔΕΗ έπεσε από κολόνα ύψους 15 μέτρων και τραυματίστηκε σοβαρά στα άκρα και στη λεκάνη. Πρόκειται για τον Δημήτρη Αγγελίδη,42 χρόνων, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Μέσα σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, καθώς είχε χιονοθύελλα στην περιοχή, ο Δ. Αγγελίδης και συνάδελφοί του, είχαν αναλάβει την αλλαγή ξύλινων στύλων της ΔΕΗ για αποκατάσταση βλάβης. Ο Δ. Αγγελίδης είχε ανέβει σε μια ξύλινη κολόνα και μόλις έκοψε τα σύρματα, με σκοπό να αποκαταστήσει τη βλάβη, η κολόνα έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 15 μέτρων.

"Αλλος ένας "προνομιούχος" τεχνικός της ΔΕΗ τραυματίστηκε σοβαρά", σημειώνει με ανακοίνωσή της η Ενωση Τεχνικών ΔΕΗ και καταγγέλλει ότι τα εργατικά ατυχήματα πυκνώνουν, εξαιτίας της στάσης κυβέρνησης και διοίκησης της επιχείρησης. Τέλος σημειώνει ότι ενώ υπάρχει έλλειψη σε 1.400 τεχνικούς, προτείνονται μόνο 85 προσλήψεις για το 1998.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ