Τρίτη 10 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Θεσμός... οι "διαρροές"

Στο υπουργείο Οικονομικών οι "διαρροές" νομοσχεδίων - οι εξυπηρετήσεις δηλαδή της πολιτικής εξουσίας προς τα διάφορα κέντρα "διαμόρφωσης" της κοινής γνώμης - έχουν γίνει τελικά θεσμός.

Οι νέες αντικειμενικές τιμές των ακινήτων "διοχετεύτηκαν" προς "μεγάλο" κανάλι, ενώ τη νύχτα εκείνη εξελίχθηκαν σκηνές απείρου καλούς, καθώς συνεργάτης του Δρυ, έκοβε σε "φέτες" τα τεύχη με τους πίνακες των τιμών και τα μοίραζε σε εφημερίδες "με επιρροή". Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η ματαίωση της προγραμματισμένης συνέντευξης.

Το φορολογικό νομοσχέδιο δόθηκε στο "Βήμα", με αποτέλεσμα να αναβληθεί και πάλι η προγραμματισμένη συνέντευξη. Την προηγούμενη Κυριακή το νομοσχέδιο για το φορολογικό καθεστώς των αυτοκινήτων "διέρρευσε" και πάλι στο "Βήμα" και παραμένει άγνωστο αν ο κ. Δρυς το παρουσιάσει σε συνέντευξη ή ακολουθήσει πάλι την τακτική της αναβολής.

Για να μη βασανίζουν, λοιπόν και τους δημοσιογράφους, γιατί δεν καταρτίζουν ένα ετήσιο πρόγραμμα, όπου θα μας λένε: το Α' νομοσχέδιο θα το παρουσιάσουμε από την τάδε εφημερίδα, το Β' νομοσχέδιο από την άλλη, το Γ' από το δείνα κανάλι. Γιατί, δεν προγραμματίζουν τη "δουλιά" τους, να ξέρουμε κι εμείς τι γίνεται;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ