Παρασκευή 20 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις των ΠΚΣ
  • Εκδήλωση με θέμα "Προγράμματα Σπουδών Επιλογής και Τεχνολογική Εκπαίδευση" διοργανώνουν σήμερα στις 12 μ. στο ΤΕΙ Αθήνας (μεγάλο αμφιθέατρο), οι ΠΚΣ, με ομιλητή τον Π. Γεωργιάδη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μ. Πασχαλίδη.
  • Οι ΠΚΣ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνουν, σήμερα, εκδήλωση για τα εργασιακά δικαιώματα και την επαγγελματική προοπτική των αποφοίτων οικονομικών σχολών, στη 1 μ.μ. στο αμφιθέατρο 3, με ομιλητές τον Αντώνη Ντρέκο,μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου και τον Θόδωρο Κυριακίδη γραμματέα του ΕΚΘ.

Επίσης στο πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη:

Τη Δευτέρα στη 1 μ.μ. διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα "Ατζέντα 2000 στη γεωργία", με ομιλητές μέλη της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής και των Τοπικών Συντονιστικών Επιτροπών Αγώνα Αγρτών.

  • Την Πέμπτη 26 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί στο μικρό αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής εκδήλωση με θέμα "Υγεία - Πρόνοια - Κοινωνική Ασφάλιση" με ομιλητές εκπροσώπους του ΕΚΘ, των συνταξιούχων, του Ιατρικού Συλλόγου.
  • Την Παρασκευή 27 Μάρτη στις 2 μ.μ. διοργανώνεται εκδήλωση στη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, με θέμα "Κοινωνικοί Αγώνες - Δικαιοσύνη - Κατασταλτικοί μηχανισμοί".
  • Τη Δευτέρα στις 30 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη σχολή Θετικών Επιστημών με θέμα "Πρόγραμμα Σπουδών Επιλογής και επαγγελματική προοπτική".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ