Τρίτη 24 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πού να βρεθούν...

ΕΜ, ΒΕΒΑΙΑ,πού να βρεθούν αστυνομικοί στα σύνορα, πού να βρεθούν αστυνομικοί να πατάξουν την εγκληματικότητα και πού γενικώς να βρεθεί το απαραίτητο προσωπικό για να κάνει η Αστυνομία αυτό για το οποίο υποτίθεται ότι υπάρχει.

***

Και δεν είμαστε εμείς που το λέμε. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν αυτή την εκτίμηση, όπως φαίνεται από αυτά που ζητάνε με κινητοποιήσεις τούτες τις μέρες, μετά το γνωστό επεισόδιο στην Καστοριά.

***

Οταν πρώτιστος στόχος των μέχρι τώρα κυβερνήσεων είναι να ενισχύονται οι μηχανισμοί τύπου ΜΑΤ ή ΕΚΑΜ εναντίον του Νο 1 Εθνικού Κινδύνου για τους Ελληνες, που είναι... οι ίδιοι οι Ελληνες (όταν απεργούν και διαμαρτύρονται για τα τεκταινόμενα).

***

Οταν επανδρώνονται πρώτα από όλα οι χαφιεδίστικες υπηρεσίες και οι μηχανισμοί ελέγχου κοινωνικών και πολιτικών δραστηριοτήτων - που εκσυγχρονίστηκαν κιόλας μετά τη Συνθήκη Σένγκεν - πού να βρεθεί χρόνος για την εγκληματικότητα.

***

ΒΡΕ - ΒΡΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ πού ήτανε τόσο καιρό το παλιό - καλό λαϊκό ΠΑΣΟΚ! Πού να 'ναι αυτοί που λέγανε "Ο λαός θέλει - το ΠΑΣΟΚ μπορεί" κι όλα τα σχετικά. Εδώ είναι!

***

Ο Ακης εξήλθε από το καβούκι του και έδωσε συνέντευξη για την οικονομική πολιτική της χώρας! Τι βγήκε να μας πει;

***

Οτι βλέπει οφέλη από την υπόθεση της υποτίμησης για τη χώρα, μόνο που... προσωρινά θα είναι για την πλευρά του κεφαλαίου. Για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους θα έρθουν μεν, αλλά... θα αργήσουν.

***

Αναγκαία επίσης θεωρεί τόσο τα κυοφορούμενα αντεργατικά μέτρα, σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις, όσο και νέα "κίνητρα" προς την "ιδιωτική πρωτοβουλία", ώστε η τελευταία να προχωρήσει στις μονίμως αναζητούμενες επενδύσεις.

***

Δηλαδή, για να το μεταφράσουμε, είναι κάτι του στιλ "ΠΑΣΟΚ για ακόμα καλύτερες μέρες"! Κι επειδή εσείς επί 16 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από αυτό το κόμμα τις έχετε δει για τα καλά τις "καλύτερες μέρες", καταλαβαίνετε πόσο αξιόπιστες είναι τέτοιες δηλώσεις...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ