Τετάρτη 25 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια του γιορτασμού των 80 χρόνων του ΚΚΕ, Κομματικές Οργανώσεις διοργανώνουν τις παρακάτω εκδηλώσεις - συνεστιάσεις, στις επόμενες μέρες:

  • Το ΝΣ Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ και η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών του ΚΚΕ καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση, που θα γίνει την Παρασκευή 27 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, με θέμα: "Μέτωπο Παιδείας - απάντηση στην αντιεκπαιδευτική πολιτική".Θα μιλήσει ο Κώστας Αλυσσανδράκης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  • Η ΚΟΒ Ναυπάκτου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στην Κοινότητα ΛΥΓΙΑΣ, την Παρασκευή 27 Μάρτη.Θα προβληθεί βίντεο για την ιστορία του ΚΚΕ. Ομιλητής θα είναι ο Τίμος Παπανικολάου,μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας.
  • Η ΚΟΒ Θύρειου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση το Σάββατο 28 Μάρτη.Θα προβληθεί βίντεο με στιγμές της ιστορίας του ΚΚΕ, ενώ θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου,μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δ. Ελλάδας.
  • Η ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ προσκαλεί σε συνεστίαση που οργανώνει το Σάββατο 28 Μάρτη στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα "Φασίτσα" (πίσω απ' τη Νομαρχία Φωκίδας). Η πρόσκληση τιμάται 3.000 δραχμές, με πλούσιο πιάτο και ποτό.
  • Μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση - αφιέρωμα στα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, οργανώνει η ΝΕ Ροδόπης, τη Δευτέρα 30 Μάρτη, στο Αμφιθέατρο της Νομικής (δίπλα στο Α Γυμνάσιο Κομοτηνής), στις 8 μ.μ.

Στην εκδήλωση, θα προβληθεί βιντεοταινία και βιντεοσκοπημένες μαρτυρίες, με σπάνια ντοκουμέντα από την ιστορία της χώρας και του νομού.

Θα παρουσιαστεί "θεατρικό αναλόγιο", βασισμένο στο έργο του Θανάση Βαλτινού "Στοιχεία της δεκαετίας του '60" από τους: Αννα Παπαδοπούλου, Χρύσα Συρίγου, Παναγιώτη Σπορίκη, Γωγώ Φακιρίδου, Δήμο Μπεμπέκη.

Ο ηθοποιός του ΔΗΠΕΘΕ Φιλοποίμην Ανδρεάδης θα παρουσιάσει το θεατρικό μονόπρακτο του Γ. Σκούρτη: "Υποταγή". Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Δημήτρης Παπασταμάτης, καλλιτεχνικός δ/ντής του ΔΗΠΕΘΕ, ενώ τη φιλολογική επιμέλεια έχει η Κατερίνα Σχοινά - Βαλσάμη, φιλόλογος.

Θα παίξουν μουσική και τραγούδια ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας και οι Ζαχαρίας Τίλιος, Νίκος Καράμπαμπας, Τάσος Καπζάλας, Χάρης Κυρατζόγλου, Χάρης Τίλιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ