Παρασκευή 8 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Κατασκευασμένες οι "πληροφορίες"

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου Κρήτης του ΚΚΕ,με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την παραπληροφόρηση που "σέρνεται" στην πόλη του Ηρακλείου σχετικά με τις θέσεις του Κόμματος για το Δήμο Ηρακλείου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

"Τις περασμένες μέρες δημοσιεύτηκαν σε τοπικές εφημερίδες "πληροφορίες" ότι τα κόμματα ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΔΗΚΚΙ κατέληξαν (!) σε απόφαση συνεργασίας στις εκλογές στο Δήμο Ηρακλείου, με επικεφαλής τον κ. Δρεττάκη ή τον κ. Γραμματικάκη.

Η "πληροφορία" είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη και το "γεγονός" ανύπαρκτο.

Πρέπει να είναι ξεκάθαρο στην κοινή γνώμη ότι:

1. Το ΚΚΕ όχι μόνο δεν κατέληξε (!), αλλά ούτε ΚΑΝ συζήτησε για συνεργασία με άλλα κόμματα.Ειδικά μάλιστα με τον ΣΥΝ είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ ούτε έχει, ούτε πρόκειται να έχει καμία απολύτως σχέση.

2. Το ΚΚΕ υποστηρίζει για το Δήμο Ηρακλείου την υποψηφιότητα του Στέλιου Ορφανού, που έχει υποδείξει η "Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών Ηρακλείου".Η παρουσίαση ανυπόστατων "πληροφοριών" είναι παραπληροφόρηση, προκαλεί σύγχυση και εξυπηρετεί περίεργες σκοπιμότητες ενόψει δημοτικών εκλογών. Τα σενάρια για "μυστικές συμφωνίες" έχουν ξαναπαιχτεί σε εκλογές και πάντα αποπροσανατόλιζαν τους δημότες από την ανοιχτή, δημόσια συζήτηση πάνω στα προβλήματά τους, από την ανάγκη αγωνιστικής αντιμετώπισης της κυβερνητικής πολιτικής, που υποβαθμίζει την Αυτοδιοίκηση και κάνει πιο δύσκολη τη ζωή των εργαζομένων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ