Τετάρτη 13 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καλοκαιρινά...

ΑΛΛΑΓΕΣ και στο ασφαλιστικό θέλει να κάνει τώρα η κυβέρνηση, ενώ, ταυτόχρονα, ετοιμάζει και το νομοσχέδιό της για τις εργασιακές σχέσεις. Ολα αυτά μέσα στον Ιούλη, δηλαδή κατακαλόκαιρο!

***

Εν ολίγοις, πάνω που αρχίσαμε να βλέπουμε το Μάη να τσουλάει σιγά - σιγά και να τελειώνει η άνοιξη, κάποιοι, ήδη, ξεκίνησαν να κάνουν ...προσχέδια προγραμματισμού θερινών διακοπών, οι κυβερνώντες πάνε να τα χαλάσουν.

***

Είναι γνωστό ότι εκτός από απαράδεκτοι πολιτικά είναι και απαράδεκτοι αισθητικά, αλλά γιατί επιμένουν να μας το δείχνουν;

***

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Χριστόδουλος χτες. Φαίνεται ότι, αν δεν πάρουμε λίγο την ...εκκλησιαστική δόση μας από τα κανάλια, δε γίνεται να περάσει η μέρα. Τούτη τη φορά, συναντήθηκε με τον Σημίτη.

***

Μιλάμε, δηλαδή, για εκσυγχρονισμό σε όλα τα επίπεδα, πνευματικά και υλικά! Τώρα, το ποιος πήρε μαθήματα από ποιον, αυτό είναι ένα σοβαρό ερώτημα. Πάντως, σίγουρα θα συζήτησαν για τα εσωκομματικά (ή εσωεκκλησιαστικά) προβλήματα, που ταλαιπωρούν και τους δύο...

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, αυτό που συμβαίνει στη Ρόδο τούτες τις μέρες είναι πραγματικά ειρωνεία. Η κυβέρνηση κάθεται και συζητάει, υπερασπιζόμενη, υποτίθεται, την κυριαρχία στο Αιγαίο. Με ποιους; Με όλους αυτούς που αποφάσισε να την απεμπολήσει μέσω των ΝΑΤΟικών στρατηγείων.

***

Βρήκε βήμα κι ο Πάγκαλος, για να μας αποδείξει πόσο καλή είναι η πολιτική του και ...έδεσε το πράγμα. Εκτός αν αυτές οι συνεντεύξεις Τύπου περί κυριαρχικών δικαιωμάτων εντάσσονται στο πρόγραμμα διασκέδασης των υπουργών Εξωτερικών και Αμυνας της ΔΕΕ.

***

Διότι, τι άλλο να κάνει, π.χ., ο Ξ. Σολάνα ο γραμματέας του ΝΑΤΟ, όταν ακούει τέτοια; Μόνο να γελάει μπορεί, αφού ξέρει την αλήθεια. Οπως την ξέρουμε όλοι μας, δηλαδή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ