Τετάρτη 13 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οψιμη αγανάκτηση...

Χρόνια τώρα αργοπεθαίνει το νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη, πριν ακόμη λειτουργήσει. Οι ευθύνες τωρινών και προηγούμενων κυβερνώντων είναι τεράστιες. Κι έχουν πολλές φορές καταγγελθεί από το ΚΚΕ και το "Ρ". Ακόμη και η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έχει κάνει δυο φορές περιοδεία στο χώρο του νοσοκομείου και ήταν η μόνη, που - κατά γενική ομολογία - είπε τα πράγματα με τ' όνομά τους.

Και όμως, μετά από τόσα χρόνια, που σέρνεται το πρόβλημα του νοσοκομείου"Παπαγεωργίου" έρχεται να το... ανακαλύψει και ο κ. Μάνος και, εμφανιζόμενος σε διάφορες εκπομπές ραδιοφωνικών σταθμών, εκφράζει την αγανάκτησή του. Και μέχρι εδώ, τέλος πάντων, υποτίθεται πως κάνει αντιπολίτευση... Αλλά να αφήνει διάφορες αιχμές, για τις εκεί επισκέψεις της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είναι τουλάχιστον παντελώς αδικαιολόγητο, αβάσιμο και απαράδεκτο.

Το ΚΚΕ πάλεψε και συνεχίζει να παλεύει, κ. Μάνο, για να λειτουργήσει το νοσοκομείο, ενταγμένο στα πλαίσια της ενιαίας, δημόσιας νοσοκομειακής περίθαλψης της χώρας. Εσείς τι θέλετε και τι ζητάτε, πέραν της... αγανάκτησής σας;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ