Σάββατο 30 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο Λεων. Αυδής
  • Τον επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα", υποψήφιο δήμαρχο Λεων. Αυδή, φιλοξενεί σήμερα στις 9 το πρωί ο Ρ/Σ "Αθήνα 9,84" και η εκπομπή "Δημοτική Επικαιρότητα".
  • Για τα ζητήματα των μεταναστών και το πρόβλημα του ρατσισμού στην Ελλάδα, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής,ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του "Συνδέσμου για την Ποιότητα Ζωής στα Πατήσια", που οργανώνει, αύριο Κυριακή,εκδήλωση με στόχο τη γνωριμία με τους μετανάστες της γειτονιάς και τον πολιτισμό τους. Η εκδήλωση, όπως όλες του Συνδέσμου, θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο του κτήματος, στη διασταύρωση των οδών Πάτμου και Ευγ. Καραβία, στις 7 το απόγευμα.
  • Κεντρική συγκέντρωση στο 5ο Διαμέρισμα, στην οποία θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Λεων. Αυδής,διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη, 3 του Ιούνη,η διαμερισματική επιτροπή της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα". Στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Βίλα Δρακόπουλου, στα Πατήσια, στις 7 το απόγευμα, θα παρουσιαστούν οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης και θα συζητηθούν με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής, με στόχο "μια Αθήνα διαφορετική από τη σημερινή, η οποία είναι υπέρ των λίγων και εναντίον των πολλών".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ