Σάββατο 30 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περισσεύουν τα προβλήματα στο Τρίκερι

Λύσεις απαιτούν από την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΚΚΕ

Οι κάτοικοι της Κοινότητας Τρίκερι Μαγνησίας, που είναι το πιο απομακρυσμένο χωριό του Πηλίου στην είσοδο του Παγασητικού, αντιμετωπίζουν πολλά σοβαρά προβλήματα. Μερικά από αυτά θέτουν με Ερώτηση που απευθύνουν προς τους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ και Μεταφορών οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής,απαιτώντας να πάρουν άμεσα μέτρα για την επίλυσή τους.

Συγκεκριμένα, τα προβλήματα αυτά είναι τα εξής:

  • Εκλεισε το ταχυδρομικό γραφείο και μεταφέρθηκε στη Μηλίνα, η οποία απέχει οκτώ χιλιόμετρα, με πολλές συνέπειες στις συναλλαγές και την επικοινωνία των κατοίκων από τις καθυστερημένες επιταγές, συντάξεις, εφορία κλπ.
  • Στο παραλιακό έργο στην τοποθεσία Κόττες, μπαζώθηκε η παραλία σε μήκος διακοσίων μέτρων περίπου, χωρίς να γίνει περιβαλλοντική αποκατάσταση. Και ενώ υπάρχει πίστωση εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν υπάρχει ακόμη η περιβαλλοντική μελέτη για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος.
  • Ο δρόμος που συνδέει το χωριό Τρίκερι - Αλογόπορος που συνδέει το νησί (της Παναγιάς) με τη στεριά, μήκους επτά χιλιομέτρων περίπου, καθυστερεί αδικαιολόγητα με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του νησιού να είναι αποκομμένοι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ