Κυριακή 31 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι θέσεις της ΝΑΣ

Το βασικό πλαίσιο της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΝΑΣ) για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, καθώς και για τη μάχη των νομαρχιακών εκλογών του Οκτώβρη, θα παρουσιάσει ο επικεφαλής της ΝΑΣ σε πανελλαδικό επίπεδο και υποψήφιος πρόεδρος της Διευρυμένης ΝΑ Αθήνας - Πειραιά, Σπύρος Χαλβατζής,σε συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη, 4 Ιούνη, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 36). Παράλληλα, θα γίνει η παρουσίαση των επιλεγμένων από τη ΝΑΣ υποψηφίων νομαρχών Αθήνας και Πειραιά.

  • Αύριο,στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, η ΝΑΣ Εύβοιας θα παρουσιάσει την προγραμματική της διακήρυξη, καθώς και τον υποψήφιο νομάρχη που θα στηρίξει.
  • Την ερχόμενη Τετάρτη, η ΝΑΣ Ανατολικής Αττικής πραγματοποιεί συγκέντρωση, με θέματα απολογισμό δράσης, διακήρυξη θέσεων, ανακήρυξη του υποψήφιου νομάρχη και εκλογή νέας Γραμματείας.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο της Παλλήνης. Η ΝΑΣ Ανατ. Αττικής καλεί το λαό της περιοχής να παραβρεθεί, τονίζοντας ότι η συμμετοχή θα βοηθήσει στη συγκρότηση ενός πλατιού αγωνιστικού μαχητικού συνδυασμού, που θα αγωνιστεί για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της Ανατ. Αττικής και της χώρας γενικότερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ