Κυριακή 31 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Θεσσαλονίκη: H "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, Κίνηση Πολιτών- Συνεργαζόμενοι" διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη,στις 7.30 μμ στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, με θέμα "Η συμβολή της ΤΑ στην καταπολέμηση των ναρκωτικών". Εισηγητές: Αγάπιος Σαχίνης,υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Φαίδων Καλοτεράκης,διευθυντής Προγράμματος ΙΘΑΚΗΣ και Χρυσούλα - Μαρία Γιαταγάνα,δικηγόρος.

Κερατσίνι: Με σύνθημα "Είσαι νέος, πάρε θέση για όσα σε αφορούν", η Επιτροπή Νέων της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Κερατσινίου" καλεί τους νέους της πόλης, σήμερα, στις 6 μ.μ. στην καφετερία "Μελίρρυτο" (Τσαλδάρη και Λαμπράκη). Θα παραβρεθεί η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της ΔΑΣ Ελένη Παπαδοπούλου.

Αύριο Δευτέρα στις 7 μ.μ. η ΔΑΣ συγκαλεί Γενική Συνέλευση στο Δημοτικό Θέατρο Κερατσινίου (Μ. Ασίας και Παπαναστασίου), με θέμα: "Η προγραμματική μας διακήρυξη και ο συντονισμός δράσης της ΔΑΣ".

Περιστέρι: Συγκέντρωση με θέμα: "Τα προβλήματα της παιδείας και η νεολαία της πόλης μας", πραγματοποιεί η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Περιστερίου" (ΔΑΣΠ), αύριο Δευτέρα,στο θεατράκι (απέναντι από τον ΟΤΕ) στις 7 μ.μ. Εισηγητές: Θόδωρος Αυγέρος,δημοτικός σύμβουλος και ο Παναγιώτης Σοφός,υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου.

Ελευσίνα: Η Γραμματεία της "Προοδευτικής Αγωνιστικής Κίνησης Ελευσίνας" καλεί σε συγκέντρωση αύριο Δευτέρα,στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Θέματα, η συζήτηση της διακήρυξης και η εκλογή του υποψήφιου δημάρχου που θα στηρίξει η παράταξη.

Υμηττός: Τον υποψήφιο δήμαρχο, που θα στηρίξει στις ερχόμενες εκλογές, θα αναδείξει η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Υμηττού", σε σύσκεψη - ολομέλεια που θα γίνει αύριο Δευτέρα,στις 7.30 μμ., στα γραφεία της, στην οδό Αδραμυτίου 7.

Καλλιθέα: Εκδήλωση με θέμα "Ρατσισμός και ξενοφοβία", πραγματοποιεί αύριο Δευτέρα η "Δημοκρατική Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας",στις 7 μ.μ. στην πλατεία Δαβάκη. Θα μιλήσουν εκπρόσωποι της Ελληνικής Διεθνούς Αλληλεγγύης, του ΕΚΑ και ο υποψήφιος δήμαρχος Αρ. Αβραμίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ