Σάββατο 13 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το λαϊκό κίνημα δίνει την πρέπουσα απάντηση

Ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ

"Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι βουλευτές του ΚΚΕ υποκινούν (!) τους διαδηλωτές κατά των ΜΑΤ έξω από τα εξεταστικά κέντρα του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών είναι απαράδεκτη και συκοφαντική και μας παραπέμπει στις πιο "μαύρες" εποχές του πιο χυδαίου αντικομμουνισμού", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ. Και υπογραμμίζει:

"Ας είναι σίγουρος ο κ. Ρέππας ότι οι βουλευτές του Κόμματός μας θα συνεχίζουν να στηρίζουν τους αγώνες των εργαζομένων και να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους, είτε αυτό αρέσει είτε όχι. Θεωρούμε ότι η διαστρέβλωση που επιχειρεί συνειδητά η κυβέρνηση εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχέδιο με στόχους:

- Να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες της για την πρωτοφανή επίδειξη αυταρχισμού, για το όργιο ξυλοδαρμών, συλλήψεων, βίας και τρομοκρατίας και να τις μεταθέσει στο ΚΚΕ.

- Να κάμψει τον αγώνα των εκπαιδευτικών και των άλλων εργαζόμενων που αντιπαλεύουν την αντιεκπαιδευτική και γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική και να δημιουργήσει δισταγμούς στις χιλιάδες νέους ανθρώπους που μπαίνουν στον αγώνα.

Είμαστε βέβαιοι ότι το λαϊκό κίνημα θα δώσει - δίνει ήδη - την πρέπουσα απάντηση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ