Τετάρτη 17 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παναττικό συλλαλητήριο ενάντια στα ναρκωτικά

Το οργανώνει το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου 1998

Παναττικό συλλαλητήριο και πορεία στο κέντρο της Αθήνας διοργανώνει το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) το απόγευμα της 26ης Ιούνη 1998, που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων(Ακαδημίας 50) και ώρα 6.30 μμ. Θα ακολουθήσει πορεία με προορισμό τη Βουλή και από εκεί τα γραφεία του ΟΗΕ (Λ. Αμαλίας 36). Στον πρόεδρο της Βουλής, τα κόμματα και στον ΟΗΕ θα επιδοθεί το ψήφισμα που θα εγκριθεί από τη συγκέντρωση.

Στη συγκέντρωση θα διαβαστεί η τελευταία απόφαση της Ειδικής Συνόδου του ΟΗΕ, που έγινε 8 - 10/6/1998 για το θέμα των ναρκωτικών.

Το ΕΣΥΝ καλεί τα μέλη του και όλους όσοι συμφωνούν με τις θέσεις του να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, για να αποτραπεί ο κίνδυνος που τις μέρες αυτές, προβάλλει απειλητικότερος από ποτέ άλλοτε. "Η συμμετοχή όλων είναι καθήκον για τον εαυτό μας και τη νεολαία μας, που είναι ο στόχος της επίθεσης των εμπόρων του θανάτου, για την ίδια την ποιότητα της ζωής μας", τονίζει το ΕΣΥΝ στην ανακοίνωσή του και συνεχίζει: "Παλεύουμε υπέρ της πρόληψης και της ριζικής αντιμετώπισης του προβλήματος. Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενάντια στη συντήρηση, τη διαχείριση, την υποκατάσταση του προβλήματος. Ενάντια στην οπισθοδρόμηση, την υποταγή, τη μοιρολατρία και την κοινωνική αναπηρία".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ