Τετάρτη 17 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΙΛΗ - ΑΥΣΤΡΙΑ
Αμφίβολος ο Σάλας

Ενα ερώτημα που θα λυθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο τους δυο σημερινούς μονομάχους Χιλή και Αυστρία, που κοντράρονται στον έναν από τους δυο αγώνες του 2ου ομίλου.

Εχει να κάνει σχετικά με τη συμμετοχή ή όχι του Χιλιανού άσου Μαρσέλο Σάλας, αφού εάν δεν παίξει ο ταχύτατος επιθετικός αυτό θα αποτελέσει χαρμόσυνο νέο για τους Αυστριακούς, που θα έχουν έναν πονοκέφαλο λιγότερο. Αλλωστε, ο μεγάλος μέσος όρος ηλικίας των Αυστριακών αμυντικών αποτελεί μειονέκτημα.

"Εμείς πάμε για να νικήσουμε και δε θα πρέπει να ασχολούμαστε με τις συμμετοχές των αντιπάλων παικτών, όποιοι και να είναι αυτοί", επισήμανε σε δηλώσεις του για το σημερινό παιχνίδι ο αμυντικός μέσος των Αυστριακών Χέιμο Πφαϊνφερμπέργκερ.

Από την πλευρά του ο προπονητής των Χιλιανών, Νέλσον Ακόστα, χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι αφού, όπως τόνισε, οι Αυστριακοί αποτελούν μια τυπική ευρωπαϊκή ομάδα στο στιλ ποδοσφαίρου, που όμως πέρα από την τεχνική συνδυάζουν και τη δύναμη.

"Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά μας, όταν θα μεταβιβάζεται η μπάλα από την άμυνα στο κέντρο και από εκεί στην επίθεση", επισήμανε ο Ακόστα.

Πιθανές συνθέσεις: ΧΙΛΗ: Τάπια, Φουέντες, Μάργκας, Ρένιες, Βιλαροέλ, Ρόχας, Παραγκουέζ, Ακούνα, Εστάι, Ζαμοράνο, Σάλας.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Κόνσελ, Σχόετελ, Πφέφερ, Φέιρσινγκερ, Πφαϊνφερμπέργκερ, Χένρι, Χάας, Βετλ, Μάεχλιχ, Κουεχμπάουερμ, Πόλστερ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ