Τετάρτη 17 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γέφυρες Σερφ - Αλεξόπουλου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. - Επέστρεψε χτες στη Θεσσαλονίκη από την πατρίδα του το Ισραήλ, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του "Δικεφάλου" Σβι Σερφ, και με δηλώσεις του αποκατέστησε το κλίμα ενότητας που φάνηκε πως δοκιμάζεται μεταξύ αυτού και του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Απόστολου Αλεξόπουλου.

"Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα λύσουμε όλα τα προβλήματα", ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς του ΠΑΟΚ, που είπε ακόμα: "Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφωνίες ανάμεσα σε μένα και τον κ. Αλεξόπουλο. Μπορεί να μη συμφωνούμε 100%, αλλά να είστε βέβαιοι ότι συμφωνούμε σίγουρα κατά 90%".

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ δε συναντήθηκε αμέσως με τον κ. Αλεξόπουλο, αλλά είχε μια πρώτη επαφή με το συνεργάτη του, Κώστα Φλεβαράκη, που τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο και μαζί πήγαν το απόγευμα στο γήπεδο, όπου γυμνάζονται οι παίκτες της ομάδας που έχουν μείνει στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι νεαροί που δοκιμάζονται.

  • Καμιά από τις δύο λύσεις για το θέμα προπονητή δεν έχει προς το παρόν προβάδισμα έναντι της άλλης στον Ηρακλή. Ο Ντράγκαν Σάκοτα και ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι αυτή τη στιγμή στην ίδια ευθεία και οι λεπτομέρειες, κυρίως οικονομικής φύσεως, θα είναι αυτές που θα κρίνουν ποιος θα αναλάβει τελικά την ευθύνη να οδηγήσει το "κυανόλευκο" όχημα στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος.

Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν σήμερα οι "κυανόλευκοι" σχετικά με το θέμα του προπονητή, δείχνει καθαρά το πόσο βιάζονται, προκειμένου και στις επόμενες μέρες ακόμα, αν είναι δυνατό, να έχουν προχωρήσει σε συμφωνία με έναν από τους δύο υποψηφίους.

Με τον Σούλη Μαρκόπουλο μίλησε εκ μέρους της ΚΑΕ Ηρακλής ο μάνατζερ Τάκης Καρατζουλίδης, που ανέλυσε στον Ελληνα προπονητή τα δεδομένα που υπάρχουν. Σχεδόν ίδιο ήταν το πλαίσιο της συζήτησης με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ντ. Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ