Τετάρτη 17 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Κινήσεις των "μικρών"
  • Ο Τάσος Τασιόπουλος είναι πλέον παίκτης του Πανηλειακού. Ο πρώην παίκτης του Αθηναϊκού και του ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της πυργιώτικης ΠΑΕ, Σάκη Σταυρόπουλο, και θα φοράει για τα δυο επόμενα χρόνια την ερυθρόλευκη φανέλα αντί του ποσού των 50 εκατομμυρίων δραχμών.
  • Η πρώτη μεταγραφή της Καβάλας είναι πλέον γεγονός. Ο 23χρονος Ράντονιτς, γιος του παλιού παίκτη της ΑΕΚ, Μόιας, ανήκει πλέον στον ΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Σέρβος έχει ύψος 1.90 και τη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Γενάρη βρέθηκε μια ανάσα από τον Ιωνικό. Το θέμα... σκάλωσε στο οικονομικό, όμως με συντονισμένες ενέργειες η κυανόλευκη ΠΑΕ απέκτησε, προχτές, τον Ράντονιτς που ήταν και διακαής πόθος του τεχνικού, Νίκου Γκουλή.
  • Στη Νεάπολη θα παραμείνει και τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Αν και όλα έδειχναν ότι ο έμπειρος αμυντικός θα έφευγε από τον Ιωνικό (χάσμα στο οικονομικό), σε νέα συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο, Νίκο Κανελλάκη, βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι θα συνεχίσει στην ομάδα της Νίκαιας.
  • Μεγαλώνει η οικογένεια Ντιάρα στον ΟΦΗ. Ηδη απέκτησε και δεύτερο μέλος. Είχε τον Αρούνα, πήρε τώρα και τον αδελφό του Μοχάμεντ. Οι Κρητικοί πραγματοποίησαν την πρώτη τους μεταγραφή ανακοινώνοντας την απόκτηση του 19χρονου Μοχάμεντ Ντιάρα, αμυντικού χαφ που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο δίμηνο που δοκιμάστηκε στο Ηράκλειο από τον Εγκε Γκέραρντ.
  • Μια... ανάσα από την απόκτηση του Νίκου Κατσάνη είναι η Προοδευτική. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν συνάντηση με ομολόγους τους του Αγερσανιού και όλα δείχνουν ότι ο ταλαντούχος παίκτης θα φορά από τη νέα σεζόν τη βυσσινί φανέλα.
  • Ο διεθνής 29χρονος Αλβανός λίμπερο Ρούντι Βάτα είναι πολύ κοντά στον Πανιώνιο. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους "κυανέρυθρους" και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ