Τετάρτη 17 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παρέιρα αντί Ζάγκαλο;

Ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα, που οδήγησε την εθνική ομάδα της Βραζιλίας στην κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 1994 και είναι για πολλούς ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Μάριο Ζάγκαλο στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών κόσμου μετά το Μουντιάλ της Γαλλίας, δε θέλει να πει τίποτα για το μέλλον του. Δεν κρύβει πάντως ότι η εθνική ομάδα της χώρας του βρίσκεται πάντα... στην καρδιά του.

Ο Παρέιρα βρίσκεται στη Γαλλία, όχι όμως στον πάγκο της Βραζιλίας αλλά της Σαουδικής Αραβίας. Είναι στενός φίλος του Ζάγκαλο, τον οποίο άλλωστε είχε βοηθό το 1994 στις Ηνωμένες Πολιτείες, και εξέφρασε την άποψη ότι η εθνική ομάδα της χώρας του μπορεί να κατακτήσει και πάλι το τρόπαιο.

"Φυσικά, δεν είναι αυτή τη στιγμή δικό μου πρόβλημα, μιλάω όμως ωςοπαδός της εθνικής μας ομάδας και ως φίλος του Ζάγκαλο. Δεν παίξαμε καλά με τη Σκοτία, αλλά ήταν πιο σημαντικό για μας να πάρουμε τη νίκη. Πέρασε ήδη μία βδομάδα και είναι βέβαιο ότι έχουν ηρεμήσει τόσο οι παίκτες όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής", είπε ο Παρέιρα και πρόσθεσε: "Εχουν πολύ πιο μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους τώρα και ο Ζάγκαλο έχει επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ