Τετάρτη 17 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΤΑΛΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ
Η δύναμη κόντρα στην τέχνη

Με βασικό όπλο, αυτό που αντιπροσωπεύει πάντα το ιταλικό ποδόσφαιρο, την άμυνα από τη μια πλευρά και τον ενθουσιασμό και την ταχύτητα από την άλλη, Ιταλία και Καμερούν ρίχνονται σήμερα στη μάχη της 2ης αγωνιστικής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "Ατζούρι", Τσέζαρε Μαλντίνι, επισήμανε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την άμυνα της ομάδας του παρά το γεγονός ότι δέχτηκε δυο γκολ στον πρώτο αγώνα με τη Χιλή.

"Επαιξαν καλά επί 89 λεπτά και σε ένα λεπτό έγινε κάποιο λάθος. Αυτός δεν είναι λόγος για αλλαγή", τόνισε σε δηλώσεις του ο Τσέζαρε Μαλντίνι ενώ από την πλευρά του ο ένας εκ των δυο κεντρικών αμυντικών της ιταλικής άμυνας, ο Καναβάρο, επισήμανε: "Στον αγώνα με τη Χιλή ο Σάλας έπαιξε καλά αλλά όμως ορισμένες φορές έπαιξε και βρόμικα".

Οσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Μαλντίνι προβληματίζεται για την απόδοση που θα έχει η ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών.

Πάντως με βάση το σκηνικό που επικράτησε στις τελευταίες προπονήσεις ο Ιταλός τεχνικός προτίθεται να δοκιμάσει ένα σχήμα στο οποίο θα μετέχουν οι Ντελ Πιέρο Μπάτζιο και Βιέρι.

Τη νίκη όμως αναζητούν πάση θυσία και οι Καμερουνέζοι που μετά την ισοπαλία με την Αυστρία και τα δικά τους περιθώρια έχουν στενέψει...

"Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς αφού θα κρίνει πολλά όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Το κλειδί για να κερδίσουμε το ματς, είναι να παίξουμε επιθετικά" δήλωσε ο αρχηγός του Καμερούν Φρανσουά Μπιγίκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ