Παρασκευή 3 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
χεράκια

ΣΕ ΜΙΑ άνευ ορίων πλειοδοσία σε νεοφιλελεύθερες ιδέες και προτάσεις επιδόθηκαν οι ομιλητές στην προχτεσινοβραδινή εκδήλωση του ΟΠΕΚ (παραμάγαζο του εκσυγχρονισμού) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με θέμα τις αποκρατικοποιήσεις (σελίδα 8).

ΒΟΡΕΙΟΣ Ιρλανδία: Η παράδοξη ειρήνη έχει να αντιμετωπίσει και να δώσει λύσεις στις πρώτες συντονισμένες εκδηλώσεις βίας και ταραχών. Η αγωνία έχει έρθει και πάλι να εγκατασταθεί εκεί που μόλις άρχισαν να αχνοφαίνονται χαμόγελα... (σελίδα 11).

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ειδικά η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, όχι μόνο δε λαμβάνουν οποιοδήποτε ουσιαστικό μέτρο για την καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, αλλά προσπαθούν με διάφορα "κόλπα" να... κρύψει το νέφος, καταδικάζοντας τα εκατομμύρια των κατοίκων της πρωτεύουσας στον αργό θάνατο! (σελίδες 18 - 19).

ΣΕ ΡΟΛΟ "εργολάβων" της αντιλαϊκής αντεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης επιδίδονται ο νομάρχης Γ. Σταμούλης, η πλειοψηφία του Νομαρχιακού Συμβουλίου και οι συνδικαλιστικές πλειοψηφίες (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) των Εργατικών Κέντρων Λιβαδειάς και Θήβας (σελίδα 25).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ