Παρασκευή 10 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδήλωση τιμής για την Σωτηρία

Στις 28 Ιούλη συμπληρώνονται 18 χρόνια από τη δολοφονίας της φοιτήτριας Σωτηρίας Βασιλακοπούλου μπροστά στην πύλη της ΕΤΜΑ και όπως κάθε χρόνο, εργαζόμενοι και φοιτητές τιμούν τη μνήμη της. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος,από κοινού με το Σύλλογο Φοιτητών Παντείου,του οποίου ήταν μέλος η Σωτηρία Βασιλακοπούλου, διοργανώνουν εκδήλωση στις 28 Ιούλη έξω από την ΕΤΜΑ για να τιμήσουν την αγωνίστρια "όπως και εκείνη όρθια και περήφανα αγωνίστηκε".

"Η φετινή εκδήλωση τιμής παίρνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο. Θα 'ναι σε μέρες κινητοποιήσεων της εργατικής τάξης ενάντια στο νομοσχέδιο που θέλει να χτυπήσει το 8ωρο, την πλήρη απασχόληση, τις Συλλογικές Συμβάσεις. Η φετινή εκδήλωση θα γίνει στον απόηχο των μεγάλων κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών, των μαθητών - φοιτητών, των γονέων και των εργαζόμενων ενάντια στον αντιεκπαιδευτικό νόμο 2525".

Επίσης η Διοίκηση του Συνδικάτου τονίζει πως "η εκδήλωση θα πάρει χαρακτηριστικά αγωνιστικά ενάντια στο Νόμο 2525 για μια Παιδεία Δημόσια Δωρεάν και αναβαθμισμένη, ενάντια στο νομοσχέδιο χτυπήματος του 8ώρου, ενάντια στη βία, την τρομοκρατία και την κρατική καταστολή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ