Τετάρτη 5 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΡΙΣΑ
Οι νομάρχες έχουν ρόλο να παίξουν

Χωριά της Λάρισας επισκέφθηκε την Κυριακή, ο Γιάννης Πατάκης, υποψήφιος Νομάρχης της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ) Λάρισας, συνοδευόμενος από το Νομαρχιακό Σύμβουλο Β. Κατή και το μέλος της Γραμματείας της Κίνησης Γιάννη Τατία.

Ο υποψήφιος Νομάρχης της ΝΑΣ συζήτησε στον Κοκκινοπηλό, στη Δολίχη και το Πύθειο με τους κατοίκους και εκπροσώπους των φορέων για τα προβλήματα που υπάρχουν, διαπίστωσε την έλλειψη αναπτυξιακών μέτρων, τόσο στον πρωτογενή τομέα, για την ενίσχυση της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, αλλά και την έλλειψη σχεδίων για τον πολιτισμό και την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο Γ. Πατάκης επεσήμανε την αδιαφορία και την εγκατάλειψη από την πολιτεία αλλά και "τις ευθύνες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας, η οποία πάσχει από σχεδιασμό και προγραμματισμό, εφ' όσον ακολουθεί πιστά την κυβερνητική πολιτική η οποία έχει ως στόχο την εγκατάλειψη της υπαίθρου".

Στο Λιβάδι, ο υποψήφιος Νομάρχης, μίλησε στην κατάμεστη πλατεία της κωμόπολης και αναφέρθηκε στον ουσιαστικό ρόλο που πρέπει να παίξει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στο να μην ενημερωθεί η ύπαιθρος, να υπάρξει ανάπτυξη σε όλους τους τομείς στην περιοχή και σε όλο το Νομό και γενικότερα στη χώρα μας.

Εγινε αναφορά για τη διοικητική αυτοτέλεια και την οικονομική αυτοδυναμία που πρέπει να έχει η τοπική και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Αναφέρθηκε ακόμα στις θέσεις του προγράμματος της ΝΑΣ και στη σημασία να ψηφιστούν σε αυτές τις εκλογές Νομάρχες και Δήμαρχοι αγωνιστές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ