Τρίτη 11 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΠΟΥ 1,4 εκατομμύρια Ιρακινοί πέθαναν εξαιτίας των ελλείψεων σε τρόφιμα και φάρμακα από τις κυρώσεις που επέβαλαν τα Ηνωμένα Εθνη στο Ιράκ μετά την εισβολή των ιρακινών στρατευμάτων στο Κουβέιτ, το 1990, υποστηρίζει η προσκείμενη στο κυβερνητικό κόμμα Μπάαθ εφημερίδα "Αλ Θάουρα" (σελίδα 7).

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ μεσαίωνας έχει επιβληθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα τους θερινούς μήνες, λόγω της υπεραπασχόλησης του προσωπικού στην κατάσβεση των δασικών πυρκαγιών, κατάγγειλαν χτες οι εκπρόσωποι της Ενωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας Αττικής (σελίδες 12 - 13).

ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ υποταγμένη στους δείκτες της Οικονομικής και Νομισματικής Ενοποίησης, οι υπουργοί Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκης και Υγείας Κ. Γείτονας υπέγραψαν την υγειονομική καταδίκη της επαρχίας καθώς αφήνουν ακάλυπτα τα Κέντρα Υγείας με γιατρούς στις εφημερίες (σελίδα 15).

ΗΡΩΔΕΙΟ: Αλλάζει άρδην, η λογική της χρήσης του αρχαίου θεάτρου και βέβαια καμία σχέση δεν έχει με τους προβληματισμούς του Αρχαιολογικού Συμβουλίου περί παραχωρήσεων που θα προάγουν το διδακτικό χαρακτήρα του μνημείου και τη ζωντανή σχέση του με τον επισκέπτη... (σελίδα 17).

ΚΑΤΩ από τον πλήρη έλεγχο της ΑΤΕ περνάει οριστικά η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ", απόφαση που ουσιαστικά υποθηκεύει το μέλλον της συνεταιριστικής αυτής οργάνωσης, βγάζει στο σφυρί την περιουσία της και ανοίγει ένα νέο κύκλο αντεργατικών μέτρων για τους εργαζόμενούς της (σελίδα 24).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ