Πέμπτη 20 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΛΩΝΑ"
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις φυλακές

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει σήμερα στις 8 μ.μ. η "Δημοτική Κίνηση Αυλώνα" στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (πρώην κινηματογράφος Σαμπάνη), με αφορμή την απόδραση κρατουμένων από τις φυλακές του Αυλώνα στις 15 Αυγούστου.

Αίτημα της Κίνησης είναι να μεταφερθούν άμεσα οι φυλακές από την περιοχή. Η "Δημοτική Κίνηση Αυλώνα" επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, ότι είχε εναντιωθεί από την αρχή, στην απόφαση μεταστέγασης των φυλακών Κορυδαλλού στις στρατιωτικές φυλακές του δήμου.

"Αυτό που μας εναντίωνε στην απόφαση να μεταφερθούν οι φυλακές από τη μια κατοικημένη περιοχή στην άλλη, αναφέρει η παράταξη χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, ήταν η μεγάλη ανησυχία και η αγωνία να μη γίνει η πόλη μας "Σικάγο" με αστυνομική βία, αποδράσεις κρατουμένων, τρόμο και φόβο. Θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά, χωρίς το φόβο και τον τρόμο στα σπίτια μας και την ψυχή μας".

Η "Δημοτική Κίνηση Αυλώνα" καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να παρευρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και να αγωνιστούν για να φύγουν άμεσα οι φυλακές από την περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ